"Fer com el sastre Terròs, que perquè no sabia cosir bullia l'arròs"
Refrany popular
Estem d'aniversari, ni més ni menys que portem 50 reptes publicats (encara que jo no he participat en algun d'ells...), mes rera mes amb tots vosaltres, excepte els mesos d'agost que ja ens toca gaudir de vacances, oi? encara que nosaltres hem anat faltant a algun dels reptes però les coses de la vida que no sempre s'arriba a tot...
Aquest cop que tocava celebrar-ho a lo grande va de triar el repte l'estimadíssima Rosa de Quocinando que amb bon criteri va pensar que encara faria calor i ens podríem endolcir i refrescar la vida i les pensades amb un bon recull de receptes de gelats, helados para el niño y la niña! així que aneu preparant la geladora que li farem treure fum!!!!
Esperem que us agradin aquestes propostes...
GELAT DE COCO SENSE OU (I SENSE LACTOSA)
La recepta la vam trobar aquí:
- 200 ml de llet sencera (sense lactosa a l'original)
- 100 gr. de coco ratllat (60 gr a l'original)
- 400 ml de llet de coco per cuinar = 1 pot (200 ml a la recepta original)
- 75 gr de sucre (100 gr a l'original)
- 250 ml de nata de més 35% MG (200 ml sense lactosa a l'original)
- 24h abans posar la cubeta de la geladora al congelador
- Tenir la nata ben refrigerada a la nevera, en aquesta recepta no vam muntar la nata
- Barrejar bé en un bol els ingredients per a què es desfaci el sucre, tapar amb paper film i deixar-ho a la nevera un mínim d'una hora i mitja.
- Preparar la geladora i quan està en marxa anar abocant la barreja i deixar-ho funcionant uns 40-50 minuts
- Abocar-ho en un recipient que pugueu tapar i ja el podeu guardar al congelador
- A l'hora de consumir només cal treure-ho uns 10 minuts abans i ja podeu extreure'n les boles, si no teniu l'estri ho podeu fer amb una cullera sopera i us podeu ajudar tenint l'estri o cullera d'uns d'un got amb aigua calenta i cada vegada que feu una bola tornanat a posar-ho a dins de l'aigua...
- Si no teniu geladora, doncs ja sabeu! cada estona treure la barreja del congelador i barrejar durant les 2 primeres hores.
- Aquest no és un gelat ben bé cremós i es van trobant les ratlladures del coco
- Tenim pendent de fer aquest gelat amb coco torrat que hem trobar al bloc de Cook me tender
SOPI GELAT
Fàcil fàcil:
Una sopeta de síndria ben fresca i madureta amb una bola de gelat de xocolata, cap secret!
GRANISSAT DE FRUITA AMB CAVA
Aquesta recepta ens la va explicar la Mireia Carbó en una classe i és tan senzill que ningú s'hi podrà resistir... paraula de blocaire!
- La fruita que més us agradi, nosaltres ho hem fet amb préssec, mango, barreja de fruites, ideal quan ronden per la nevera trossos de meló i síndria que ningú els hi fa cas...
- Nosaltres ho passem per la liquadora, però ben neta i pelada també la podeu triturar amb el braç elèctric...
- Disposar el suc en una safata, eps! importantíssim això! i posar a congelar
- Quan ho necessiteu treure del congelador uns 10 minuts i grateu amb una forquilla, veureu com se us va fent "escates", aneu posant les "escates" en cope, gotes, etc... i treure-ho a la taula
- Per fer-ho més pij... posar-el cava quan cada comensal té la seva ració al davant...
- Queda molt guapet servit amb copes de còctel
- Fer glaçons de fruites triturades i emprar-los als vostres batuts i combinats
- Fer glaçons del cafè sobrant (ja que no és aconsellable deixar-lo d'un dia per l'altre) així que si us agrada el cafè amb gel... per què aigualir-lo si podeu reforçar-lo?
Esperem que us hagin agradat els nostres suggeriments i no deixeu de visitar les suculentes propostes de les:
*******************
SORTEIG
Ja us estàveu preguntant: però ni hi havia un sorteig...?????? hehehehehehe us hem fet esperar una mica...
Si cliqueu a la imatge tindreu més informació del llibre... ;) |
Sortegem aquest llibre magnífic de la Sandra Mangas de La Receta de la Felicidad amb unes propostes i consells molt útils i unes fotografies precioses!!!
Per participar només us cal dues coses:
- Deixar un comentari en aquesta entrada (qui no tingueu bloc heu de posar un correu electrònic per posar-nos en contacte si sou els agraciats)
- Una adreça d'enviament de la Península i Illes (Balears i Canàries)
- El sorteig es tancarà dintre d'un mes: el 10 d'octubre a les 00:00h (hora de Gandesa)
- S'enumeraran els comentaris per ordre d'arribada, i
- S'emprarà un sistema de sorteig que es publicarà abans del 20 d'octubre...
Així que àpali! a participar!
Us deixo unes fotografies de la meva estimada Gandesa, que ara tot just acaben de finalitzar les seves Festes Majors i que ja estic fressant per tornar-hi a l'octubre (18 i 19) que per primer cop faran una representació del Casament Reial frustat (fet històric també conegut com La Farsa), dirigit per l'Artonio Belart i l'Ajuntament ha editat un conte infantil Un Casament Reial, que ja va per la segona edició! amb textos de la Maite Garde Vidal i il·lustracions a aquarel·la de la meva cosina Àngels Cid Fornós.
I a la XXVII Festa del Vi, del 31 d'octubre al 2 de novembre també hi falta gent!
I a la XXVII Festa del Vi, del 31 d'octubre al 2 de novembre també hi falta gent!
Balcó engalant |
La geganta s'escapa! |
I què en dieu de l'equip de Natació desincronitzada!? Desfilada de carrosses |
La Pubilla 2014 amb l'escut de Gandesa al fons Desfilada de carrosses |
Pubilla, Dames d'Honor, Pubilleta i Hereu 2014 fent La Plega |
Visca Gandesa!
Visca la Mare de Déu de la Fontcalda!
Visca la Terra Alta!
Maragda. Tot m'ha agradat, però la "sopi gelad".... m'ha arribat al cor!!!Jaajajj. Tant, que la vaig a provar ja!!! com m'agraden aquestes mescles, OHHHHH
ResponEliminaMil petons
Els gelats son la meva perdició, amb quedo amb tots, però el sopi-gelat esta previst per provar-lo dema, perquè avui no es dia d’anar comprar síndria.
ResponEliminaUna abraçada
Anda... pero si yo había escrito un comentario... jo, fue desde el movil así que no llegó. Te decía que me gustan mucho todas, pero esa sopita... hmmmm.... que rica y que guay, con lo fan que soy de la sandía!! Gracias corazón por seguir estando ahí. Millones de besos
ResponEliminaComo mola esa sopita!!!!! cuantas cositas has preparado, todas bien ricas sin duda!
ResponEliminaBss guapa
Hola! Llibres i gelats, dues coses que m'encanten! Vull entrar al sorteig, el meu mail és psiquelovescupido@gmail.com
ResponEliminaMoltes felicitats per aquests 50 challenges accepted!! I per molts més :)
ResponEliminaleaf_999@hotmail.com
Por fín puedo pasar por aquí!!!!.. Y vaya post mas completo!!!.. Unos helados fantásticos que quiero copiar. Un libro a sorteo!!! ¡yo quiero.. yo quierooooo!. Y el reportaje de las fiestas de Gandesa me encanta.. Qué fotos mas bonitas!!!
ResponEliminaY dices que has faltado en algún reto... Bah!!! Te aseguro que mi alma no ha sentido tu falta porque siempre te he sentido cerca.
Besotes.
Holaaa!!! Com és que no surt el meu comentari?
ResponEliminaJajaja participo dues vegades en el sorteig ehhh jajaja...no sé què ha passat que no ha surtit la meva anterior parrafada...estimada que has fet unes fotos precioses de Gandesa, molt personals, es nota que l´estimes molt...i les recomanacions per fer les teves receptes m´han encantat...com tu!!! :)))
ResponEliminaUn petonet
Hola, m'apunto al sorteig! Et deixo el meu mail:
ResponEliminalidia.casademont@gmail.com
Gràcies!
Ahhhh muy bonito!! El llibre per les locals!!! Pues esto me lo apunto bonita!!! jajajaja, que es broma guapa meva!!! Escolta quines receptes mes xules!!! La de coco apta per tothom es perfecte!!!
ResponEliminaQuines fotos més maques!! La publilla es guapísima pero la millor , l'equip de sincro jajajaja, quines cames més preparades, es nota que son profesionals, els pels donen un extra de movilitat que segur els far guanyar la medalla d'or de Gandesa jajajaja!!. Mil petons guapa meva, que t'estimo molt i molt
Ay madreee!! que delicias... el coco me encanta....los sorbetes también, pero me has sorprendido con la bolita de choco en esa sopita de sandía..mmmmmmmmm
ResponEliminaPEtons bonica
M'apunto al sorteig aviam si hi ha sort que a casa en agraden molt els gelats artesans.
ResponEliminaMoltes gràcies!
Felicitats per les 50 receptes, i molt bona recepta aquesta del sopi gelat, a veure si tenim sort amb el sorteig. Gràcies
ResponElimina