Arriben els dies de màxima calor i entrem poc a la cuina, menjar lleuger i ens agrada tenir solucions pràctiques per gaudir de la companyia dels nostres amics i de la família, gaudir dels dies de platja i muntanya o fer un bon aperitiu o combinat en una terrasseta, i que me’n dieu de les becaines...!!!!???
Aquest mes li tocava a l’Elvira triar el repte i amb molt de seny va proposar fer tartes, salades i/o dolces i malgrat que anem tard de la data de publicació volíem posar el nostre granet de sorra.
Ens hem decantat per fer mossets petits i variats: quiches minis, de:
- Xampinyons
- Espinacs
- Pernil dolç, i
- Ceba caramel·litzada
Aquí trobareu dues opcions més (cansalada amb brie i de salmó fumat) i la recepta base.
També teníem pensat de fer unes mini tartaletes, de les que es compren preparades per farcir amb diferents combinacions, però finalment no les vàrem fer, malgrat això us donem els suggeriments:
Salades
- Sobrassada i mel
- Crema d’espàrrecs verd i parmesà
- Olivada picant
- Formatge de cabra i ceba caramel·litzada
- Ruca, pernil i kikos picats
Dolces
- Amb lemon curl i cumquat confitat
- Amb crema de xocolata amb avellanes i fruits vermells
ummmm buenísimas, ideales para un buen fin de semana.
ResponEliminaBss
Boníssima proposta!!!
ResponElimina