Bon dia!
Avui us portem dues variacions dels típics llibrets de llomillo de formatge i pernil dolç o de sobrassada i formatge, ja que són unes opcions més originals i que són ideals per fer en un pimpam-toma-lacasito! o per portar a la carmanyola quan anem a buscar bolets, com ara, o fem sortides al camp:
- amb anxoves i formatge brie o
- amb formatge idiazabal i codonyat
A nosaltres ens abelleix fer els dos tipus alhora i posar-los junts i quan obrim la carmanyola fer allò de veure quin ens toca ;)
Esperem que us agradin aquestes dues versions i si en feu de diferents ens agradarà molt que ho compartiu amb nosaltres... ;)
Llibrets de llomillo amb brie i anxoves / d'Idiazabal i codonyat |
Ingredients:
- 2 llibrets de llomillo per cap*
- Farina blanca
- Un ou batut
- Farina de galeta
- Sal
* A la vostra xarcuteria de confiança us poden preparar el llomillo obert per a muntar els llibrets a casa, i aquí sí que a nosaltres ens agrada que el llomillo sigui de primera...
- amb anxoves i formatge brie
Filets d'anxova
Llenques de formatge brie
- amb formatge idiazabal i codonyat
Tallades de formatge idiazabal
Làmines molt fines de codonyat
Preparació:
- Batre l'ou amb un xic de sal i reservar.
- Obrir els llibrets i posar un pèl de sal només als llibret que destineu a preparar-los amb l'idiazabal i el codonyat.
- Farciu els llibrets amb els ingredients de la vostra elecció procurant que el farcit no sobresurti dels llibrets.
- Passeu-los primer per la farina blanca, després per l'ou i finalment per la farina de galeta. Reservar.
- En una paella ampla posar oli a escalfar i quan ja està calent podeu fregir els llibrets, que no costa gaire estona fer-ho.
- Quan retireu els llibrets posar-los en paper absorbent per a treure l'excès l'oli.
I ja estan a punt de menjar! són molt bons calentons o freds (milloren molt d'un dia per l'altre).
Que bueno! yo me quedo con el de queso, me pierde... un beso
ResponEliminaMaragda, no se quin m´agrada mes. O sigui que mel´s emporto els dos.
ResponEliminaPetons
Me gusta mucho, mucho este relleno para los libritos de lomo. La tengo que probar. Ese queso es una autentica maravilla.
ResponEliminaBesinos
Maragda, si tingués que escollir un no podría, m'agraden els dos per igual.
ResponEliminaPetons.
ohh! el d'idiazábal i codonyat m'ha cridat especialment l'atenció!! Ara, que el de brie i anxova ha de ser boníssim, també!! Idees al poder! ha ha ha.Petons
ResponEliminaNo se pas quin triar Maragda es molt difícil, bé em quedo amb els dos, un de primer i l’altre de segon UMMMM
ResponEliminaPetons