Aprofitem l'avinentesa que aquest cap de setmana proper es celebra la 25ena. edició de la Festa del Vi de Gandesa, a la que no podeu faltar-hi! i que seria una ocasió molt bona per tastar els vins de la Terra Alta, provar una clotxa, o si aquesta no us fa patxoca portar una carmanyola amb aquest pollastret de la simpàtica i excel·lent cuinera mestressa Garriga ;)
En l'entrada que vaig fer de Picnic, us vaig parlar d'aquesta opció per portar en una cistella al defora, no té cap misteri, ni secret i que a casa ens agrada molt, malgrat que el pollastre no és una carn que ens abelleixi massa... La preparació tant podeu fer l'arrebossat a la milanesa com a la romana, nosaltres preferim la romana, però clar, això ja és cosa de gustos, oi?
Anem per feina!
Ingredients:
- Filets de pollastre (no gaire prims)
- Suc d'una llimona
- 1 cc de gingebre en pols (opcional)
- Sal
- Pebre blanc mòlt
- Farina blanca
- Farina de galeta (si ho voleu fer a la milanesa...)
- 1 ou batut
- Oli d'oliva
Preparació:
- Una estona abans de fer, nosaltres ho fem de 3 a 4 hores abans... maridem els filets de pollastre, un cop salpebrats, en un bol on hi tindrem el suc de la llimona i una culleradeta de gingebre en pols.
- A l'hora de coure'ls i un cop tenim l'oli en una paella i calent, els anem enfarinant i passant per l'ou batut, i ràpidament a la paella fins que enrosseixen.
Més fàcil no pot ser!
Ens agrada acabats de fer i en fred, perquè queden melosos melosos!
Notes:
- cc: culleradeta de cafè
- Si els voleu arrebossar a la milanesa, nosaltres primer els passem per farina blanca, després per l'ou batut i finalment per la farina de galeta.
- Si per aquelles coses no teniu llimona ho podeu substituir per vinagre blanc, però ni la mateixa quantitat ni la mateixa estona, només donar-hi una pinzellada abans d'arrebossar.
Apalí!
I de camí farem una paradeta a Reus,
a fer un àpat al Restaurant La Giberga, de la bona amiga Mai.
Una cita interessant, sense dubte! I la recepta no vegis, molt versàtil i fàcil. I el restaurant La Giberga, que el tenim súper pendent. Molt bon post, i interessant!
ResponEliminaMarina!
EliminaCap a Reus i Gandesa! Que es presenta un cap de setmana interessant... ;)
B7
Una proposta fàcil i deliciosa. Com que a casa som molt del pollastre, aquesta recepta cau, segur. Besades
ResponEliminaFrancesc!
EliminaDoncs ja direu si us ha agradat ;)
Moltes besades!