Com el temps! dies de calor sufocant o baixades de temperatura brutal i pluges... porto així els dies, moments radiants, moments d'ensurts, moments d'il·lusions, moments de sorpreses, moments... Dies que són com retalls d'un pachtword capriciós...
Amb tot un grup d'amics, crec que la formalitat d'anomenar-los grup de blocaires ha passat a la història, vam reunir-nos per gaudir un dels #VespresInedits, que diferents hotels emblemàtics, amb terrasses meravelloses i privilegiades, de Barcelona i Estrella Damm Inèdit han organitzat (més informació a Mongastronauta), que podeu gaudir fins el dia 22 de juny, entre les 18 i les 21h, el pack consisteix en tres tapes d'autor i una botella de cervesa Inedit per a dues persones i a un preu molt bo: 20€, potser direu que 20€, en fi!... però, sabeu? val molt la pena l'experiència perquè és entrar en una altra dimensió, o com viure un conte de fades, o com jugar en una altra divisió,... El temps s'estira com un gat mandrós i les cabòries i preocupacions diàries s'esfumen, aquella sensació de fer vacances... Donar-se un respir dels tràfecs del dia a dia és una sensació meravellosa, i si a sobre és amb bona companyia que comparteix passions, no té preu! No fa res li deia a la Nuni que quan recordo divendres passat encara se'm dibuixa un somriure bobalicó...
Agrair a l'Anna de Estrella Damm Inedit i a Gastroblocaires que ho van organitzar tot per a què aquesta vetllada fos un èxit complet i tinguéssim l'oportunitat d'anar a dues terrasses molt diferents: la de l'Hotel Mandarin i la de l'Hotel Ohla i disfrutar a pleret del #VespresInedits per duplicat... on les rialles i el bon ambient entre nosaltres va omplir el cel de Barcelona.
En el plànol trobareu els hotels amb #VespresInedits
per a que trieu el que més us abelleixi
o que vulgueu conèixer:
Plànol dels hotels que fan #VespresInedits |
Podeu comprovar que no us he mentit quan us he dit que imperava
les rialles i el bon ambient entre nosaltres...
Fotografia de tot el grup, facilitada per la Margot |
El que ens expliquen de l'Estrella Damm Inedit és el següent:
La primera parada del #VespresInedits va ser la terrassa Mimosa de l'Hotel Mandarin, on els xefs Llorenç Vall i Alain Guiard ens van delectar amb:
- Hummus gastronomicus (hummus amb tzatziki i pa de pita)
- Truita de patates elaborada al moment amb pa amb tomàquet (NOTA: ULTRA DELICIOSA!)
- Mini calzone de carn amb salsa sambal acompanyat de salsa de iogurt a la menta
Què! no se us fa la boca aigua? no? doncs espereu... espereu...
Sabeu tot aquell rotllu patateru del principi de moments i moments? Doncs, arribant a l'Hotel Ohla em vaig adonar que no portava el tabac, però mira... això rai! remenant pel bolso i res... i vaig tenir una mala intuïció: EL MÒBIL!!!!! sempre deixo les dues coses juntes, tampoc el portava!!!!!! glups i reglups! tota l'agenda, les fotografies,... havien quedat al damunt de la taula... Sort de la Margot que és tota eixerida i expeditiva que va trucar a l'Hotel Mandarin, on van recuperar el mòbil i me'l van guardar fins un parell d'hores més tard.
Així que moltes gràcies Margot i al personal de l'Hotel Mandarin, el conserge, recepcionistes i especialment al responsable de la terrassa Mimosa, Jean Paul Scharer, per la diligència de la gestió.
Adéu als instagrams i als tuits per la resta de vetllada... però sabent que el mòbil estava en bones mans continuo tenint la sensació de l'experiència #VespresInedits com molt plaent i divertida. Fins i tot em vaig animar a fer de moble-taperu-de-dissenyu, que la Margot amb la seva gràcia consustancial va captar en aquesta instantània, que més aviat semblo una vestal que ret ofrena al déu #VespresInedits :)
Gràcies Margot! per aquesta fotografia tan encantadora i per tota l'ajuda... ;) |
A l'Hotel Ohla sense mòbil no podia fotografiar res de res, així que el material fotogràfic de la continuació de la vetllada és un robat consentit ;) També moltes gràcies!!!!! que és pot ben bé dir que he fet un atracament en tota regla...
L'Hotel Ohla té terrassa estil Chill-Out amb unes vistes espectaculars i això sí que em va quedar la recança de no poder immortalitzar ni un instant...
Però quan van desfilar les tapes del xef Xavier Franco vaig deixar de ploramicar:
- Gaspatxo de cirera amb anxova marinada amb cervesa
- Salmó Suke amb gingebre i sal cítrica.
- Crestes casolanes de bonítol i pebre de cristall.
La presentació, no us recorda una mica a quan jugàvem a cuinetes...? va molar que fos interactiu i lúdic això d'agafar la botella i reomplir els vasets...
Gràcies deCuina per deixar-te atracar! |
Amb l'alegria al cos vaig tornar a l'Hotel Mandarin a recollir el mòbil... i The End !
Altres amics i amigues que han fet crònica #VespresInedits (que aniré actualitzant) per a què podeu gaudir-les també:
- Margot cosas de la vida, ben matinera! n'ha fet dues, una de l'Hotel Mandarin i l'altra de l'Hotel Ohla
- Titirinyam
- deCuina
- Cuinetes
**********************
Un altre moment que em va sorprendre i em va il·lusionar és quan es van posar en contacte amb mi des de Ràdio Santa Perpètua (107 de la FM) que aquell dimecres per la tarda, entre les 16 i les 17h, al programa Deixa'm Tastar es recomanaria aquest bloc!!!!! estava al despatx i de poc que no caic de la cadira (i més amb l'historial de caigudes estrambòtiques que tinc darrerament), ja em veus guasappejant al meu xurrinet, a la meva cunyada, a amics i a pepe i la burra de la bona nova....
MOLTES GRÀCIES EQUIP de DEIXA'M TASTAR
m'heu fet molt feliç!!!!
Si cliqueu al seu logo accedireu al podcast, cal que cerqueu el minut 46:38''
Hola Maragda!
ResponEliminaÉs cert que va ser un vespre fantàstic en el que el temps ens va passar volant... (bona senyal! ;) Quan estàs en bona companyia ja se sap!). I comparteixo amb tu que jo també em vaig sentir com "de vacances"! Nosaltres crec que divendres que ve repetirem amb el Miquel que s'ha quedat amb ganes de provar-ho!
Moltes felicitats per la recomanació a la ràdio! I molts petons!!!! ;)
Grácies bonica!
EliminaAls saraus m'ho passo molt bé però en aquest trobo que hi va haver com un plus extra.
Jajajajaja el Carles també se li han posat les dents llargues... i també repetirem i li vull proposar d'anar de a més a més #VespresInedits de Can Fuster.
Molts besets!
Que bé que us ho vau passar! ... això ho hem de repetir... eh? petonet i bon cap de setmana!
ResponEliminaGuapetona!
EliminaI tant que sí! que quan es tracta de saraus sempre tinc el bolso penjat i la mà al pany...
Bon cap de setmana per a tu també. Petons!
hahahaaha, guasappejar per coses així mola. Mediàticaaaaaa!! :D
ResponEliminaUna passada el gaudir amb tots vosaltres de les terrasses :)
Jajajajaja qui m'ho anava a dir a mi que a les 50 primaveres no voldria perdre pistonada tecnològica... una iaia tecnoadicta!!! :D
EliminaUna vetllada memorable de veres i en bona part gràcies als promotors, i com diu La Trinca: tu ja m'entens ;)
Petons i molt bon cap de setmana!