Hola de nou!
Aquí tornem amb un nou repte, aquest cop el va triar la Lourdes. És un repte que ens va deixar una mica perplexos perquè tant es podia fer amb massa filo com amb massa de full i tot i que d'eminentment és una recepta dolça ens abellia de provar-la salada, així que ens vam decidir per un farcit de tonyina, que a casa sempre triomfa i que ens aniria de perles per a un bon aperitiu.
També ens vam decantar per una massa abrioxada (veure la recepta aquí), així que la nostra proposta ve a ser un Anti-Strudel.
Però si voleu investigar més sobre els strudels us proporcionem un parell de receptes dolces, una amb massa filo i l'altra de full, totes dues receptes estan extretes del llibre: El gran libro de la repostería de l'editorial Everest:
No us oblideu de visitar les propostes d'strudels de:
* Pikerita
L'strudel de poma és un dels meus dolços preferits. Amb massa brioixada no l'he tastat mai, ha de quedar boníssim!
ResponEliminaMira tu que tu strudel tipo brioche es bien original, y seguro que estaba pero bien rico... Como siempre, rompes moldes guapísimaaa!!!!
ResponEliminaUna receta total!
besotes
Con atún!! pues debe estar muy bueno, la verdad. Yo me he quedado con las ganas de preparar un relleno salado, pero no tardará en cae, seguro!!
ResponEliminaYo también tengo este libro que nos enseñas, así que voy a echarle un buen vistazo que no recordaba estas recetas.
bssss
En plan brioche tiene que estar riquísimo... y me quedan las ganas de esas propuestas que nos haces... no sabía que había tantas posibilidades.
ResponEliminaBesotes.
Jo voto per els anti-tots si son tan bons com aquest amb brioux. M'encanta la teva opció, com sempre marcando estilo, si es para quererte y soltarte jajajajajaja. Un petó enorme guapa
ResponEliminaEii m'encanta aquesta propota amb tonyina!! segur que m'agradaría més que la dolça, prenc bona nota!!
ResponElimina