Quin dilema!!!! va suscitar l'Elvira quan va proposar aquest repte, i perquè me l'estimo molt que si l'arribo a tenir al davant l'escanyo!!! jajajajaja, no era només una recepta, era tot un brunch!!! jajajajajaja. Vaig estar donant més voltes que el tramvia: que si tomba, que si gira, que si cerco propostes orientals per fer un Dim sum (un alter ego del brunch)... i de cop i volta vaig recordar aquelles tardes de diumenge d'estiu que a casa es resolia amb un berenar sopar, a la fresca i generalment el plat principal consistia amb una cassolada de musclos de roca que el pare havia agafat pel matí a la platja de Sant Pol de Mar, fornit amb una rasqueta i una malla..., i em vaig plantejar: ¿per què no plantejar un brunch lleuger, estival, i que ben bé serviria, si es volguès, per a un bon berenar sopar?
Així que aquesta és la nostra proposta de brunch: agafeu els plànols, unes sabatilles còmodes i unes ulleres de sol, que després de brunchejar visitarem la ciutat ;) que aquí va la refrescant proposta:
- Suc de tomàquet amanit, ben fresc
Continuamos para bingo!
- Ous catalano-florentins, al micro ;)
Hi ha qui li posa mantega i també daus de pernil... nosaltres no, tenim més tendència a la versió catalana que a la florentina...
- Sardines amb suc...
- Qui s'estimi més carn en comptes de peix: matambre!
I per anar acabant que no visitarem la ciutat rodolant com a baconets Tibidabo avall o costes de la Fontcalda en línia recta :(
- Iogurt i macedònia de fruites
I com el cos ens demana una mica més de sucre, busquem alguna cosa més dolceta...
- Crussants de mantega amb cafè o té...
No us oblideu de visitar les propostes de brunch magnífiques i espaterrants que han preparat les altres CCh:
¡¡Qué fotos mas bonitas Maragda!!... Como que acabo de comer y me ha entrado hambre!!!!!... Que gusto tenerte de nuevo en el mundo bloggeril... el mundo no puede girar sin tí!!!
ResponEliminaLes fotos precioses, les teves propostes con sempre originals..la teva proposta de carregar-nos a la Elvi...tambè m'ho vaig pensar jajaja.
ResponEliminaEscolta aquesta recepta d'ous florentins..uhmmm m'encanta!! segur que no trigaré en preparar-los!!
Maragda!! Entre totes m'esteu fent venir una gana... I jo penso, us imagineu posar-nos totes a la cuina i ajuntar el que hem preparat totes?? Quin festival seria!!!! Els ous catalano-florentincs tenen mooolt bona pinta i la macedònia amb iogurt... que bona!
ResponEliminaPetons guapíssima!
Només el nom de berenar-sopar ja fa festa, oi? Un àpat diferent, informal i per gaudir amb calma i tranquil·litat. Una proposta perfecta!
ResponEliminaHolaaaa!!!! Me gusta tu idea de brunch ligero, rápido y rico... qué fotos nena!!!! me encantan.... yo necesito poner en práctica los consejos de nuestra Mercé, que ando como tres en un zapato siempre jajaja.... genio y figura!
ResponEliminaLos huevos me han encantado y encima en el micro, toma ya!
Un besazo
Mare meva, quina feina que us a donat l'Elvira!!!!
ResponEliminaLa teva proposta també m'agrada molt és més lleugera i refrescant és nota que aquí encara ens fa calor!!!
Quina passada!
ResponElimina"Ponfavó no me pegueeee primaaaaa"!!!!!jajajajaja, que ja ho sé que em vaig pasar dos pobles amb el repte!!!! Pagando estoy una dura penitencia jajajaja comerme con los ojos toooodaaaaas vuestras propuestas!!!! Qué fotos , son preciosas!!!! Tu brunch festivo queda anotado , me ha encantado. Qué firmo com anònima vale? pero soy yo ...( me estoy subiendo las gafas de "enconyito" jajajajaj) la Elvi!!!! Petooooonssss
ResponEliminaAnda pues esto es un brunch y un lunchdi (lunch+dinner) que buena idea!! no se me habría ocurrido nunca.
ResponEliminaLa recetica de los huevos en el micro me han encantado,súper sanos y súper sencillos, que ricos!!
guapa, buenísimo todo, seguro q lo disfrutaste un montón.
bssssss
FES-TI-VAL.
ResponEliminaNo digo mas que seria cagarla. FES-TI-VAL.
:)
Tus propuestas e ideas son siempre originales, por eso me encanta leerte, es de verdad un placer
ResponEliminaBesos
Noies aquest cop os heu passat, quantes receptes de cop, no se si les podrem digerir, jejejeje
ResponEliminaPetons
OooH! entre la caloreta que encara fa i aquests àpats que proposseu, em feu sentir que encara estic de vacances :-).
ResponEliminaCom sempre, un plaer passar per aquí!
Montse
Quin post més saborós!!! I jo a règim!!! Boníssim tot!! I és que, a més, ho expliques amb una gràcia que fa de molt bon llegir. Salutacions
ResponEliminaXe, que bo! Perquè és massa matí, que si no...
ResponEliminaGràcies per la proposta. Fresca, completa i lleugera.
Besets
quin brunch! de categoria!!
ResponEliminam'han encantat els ous al micro, ho haig de probar!
Vengo de brunch en brunch viendo las propuestas de todas y la verdad es que todas hicieron un trabajo estupendo. La idea es comer sencillito pero creo que la preparación lleva bastante tiempo. Lo ideal es prepararlo con antelación y con mucha paciencia. Tus huevos , una delicia!
ResponEliminaCariños
Ostres nena, amb aquesta bona musiqueta de fil musical que has buscat i mirant les teves fotos m´ha entrat una enyorança!!! com m´agradaria poder gaudir d´aquests plats tan deliciosos que has preparat en companyia de les meves cookings...
ResponEliminaSi vols t´ajudo a escanyar l´Elvira jajaja a veure si la propera vegada que li toqui triar no ens posa el llistó tan alt jajaja :P
Petonassos
no me puedo creer que aún no me hubiera dado tiempo de venir a ver tu brunch, con esos croissants!!! imperdonable :S
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net