Aquest cap de setmana passat vam anar de nou a Gandesa, i entre una cosa i l'altra va ser un cap de setmana que podem dir, amb la boca ben plena, RO-DÓ.
Com fem darrerament, ens vam allotjar a La Casa dels Abeuradors, Art-Turisme, que sense mensprear altres opcions possibles d'allotjament, ens sentim i ens fan sentir com a casa, de tant a gust com estem... Els apartaments són acollidors i agradables, darrera mateix de l'Ajuntament. Inviten al descans... i d'equipament tenen tots els ets i uts per haver: cuina amb forn, nevera, rentaplats, també una cafetera Nespresso, parament de la llar, connexió a internet, TV plana, rentadora i secadora,... Net i pulit que es podrien menjar sopes al terra.
Com fem darrerament, ens vam allotjar a La Casa dels Abeuradors, Art-Turisme, que sense mensprear altres opcions possibles d'allotjament, ens sentim i ens fan sentir com a casa, de tant a gust com estem... Els apartaments són acollidors i agradables, darrera mateix de l'Ajuntament. Inviten al descans... i d'equipament tenen tots els ets i uts per haver: cuina amb forn, nevera, rentaplats, també una cafetera Nespresso, parament de la llar, connexió a internet, TV plana, rentadora i secadora,... Net i pulit que es podrien menjar sopes al terra.
Imatge del loft Font de Dalt (clicar aquí per veure més imatges)
Ara acaben de fer un any que van obrir l'establiment i esperem de debó i de tot cor que tinguin molt bona ventura amb aquesta iniciativa. Per celebrar el primer aniversari ens van oferir la possibilitat de fer dues visites guiades a dos dels cellers privats més innovadors i d'una qualitat de vins excel·lent, els vins d'aquests dos cellers els trobem a cartes de restaurants estrellats a la Michelin. Oferiment que vam haver de declinar per manca de temps. També, com a celebració d'aquest d'aniversari, ens van obsequiar amb un bon esmorzar, en el que hi havia cócs típics de la zona i una melmelada casolana de codony, que estava com un cant celestial de bona...
La nit del dissabte van venir a sopar uns amics a l'apartament llogat i ens vam fer portar el Menú degustació de Tast Típic, que el Restaurant El Coll del Moro serveix a La Casa dels Abeuradors, també es pot demanar com a particulars, segons fonts del mateix restaurant. El sopar ens el van portar amb puntualitat suïssa i calent! a punt d'entaular-se i menjar, molt ben preparat en caixes isotèrmiques. Estava tot boníssim! i amb unes quantitats generoses a més no poder...
Amb vi, aigua i pa inclosos va constar dels següents platillos:
* Favetes ofegades amb mistela
* Cruixent de botifarra negra amb poma i reducció de vi ranci
* Mini clotxeta Terra Alta
* Fideus amb ganyims
* Pinxet de truita en suc (aquí una altra recepta més senzilla)
* Llagostins al vermut
* Llom de bacallà amb allioli de codony
* Conill en escabetx
* Llom farcit al vi negre
* Gelea de vi blanc i maduixes
* Bunyols de mel (també coneguts per bunyols de Sant Antoni)
* Pipetes de pa amb vi i sucre
Així que més còmode impossible! i vam poder xalar al màxim de la companyia dels nostres bons amics, sense haver de patir i feinejar per la cuina...
El diumenge 30 es va celebrar a la ciutat la festa dels . Molta gent, malgrat la rasqueta que feia, va sortir ben abrigada a gaudir d'una desfilada molt lluïda, vam comptar pel cap baix 61 cavalls, sense comptar els carros que també van acudir, tant de la contrada com de poblacions riberenques i fins i tot de Terol. Antigament les festes de Sant Antoni tenien molta importància, a una població eminentment agrícola no cal ni dir-ho, i des de fa uns anys s'està fent molt d'esforç per recuperar-la amb tota la seva esplendidesa, podeu veure aquest bloc ple de curiositats al voltant de la festa Sant Antoni.
Tres Tombs
La nit del dissabte van venir a sopar uns amics a l'apartament llogat i ens vam fer portar el Menú degustació de Tast Típic, que el Restaurant El Coll del Moro serveix a La Casa dels Abeuradors, també es pot demanar com a particulars, segons fonts del mateix restaurant. El sopar ens el van portar amb puntualitat suïssa i calent! a punt d'entaular-se i menjar, molt ben preparat en caixes isotèrmiques. Estava tot boníssim! i amb unes quantitats generoses a més no poder...
Amb vi, aigua i pa inclosos va constar dels següents platillos:
* Favetes ofegades amb mistela
* Cruixent de botifarra negra amb poma i reducció de vi ranci
* Mini clotxeta Terra Alta
* Fideus amb ganyims
* Pinxet de truita en suc (aquí una altra recepta més senzilla)
* Llagostins al vermut
* Llom de bacallà amb allioli de codony
* Conill en escabetx
* Llom farcit al vi negre
* Gelea de vi blanc i maduixes
* Bunyols de mel (també coneguts per bunyols de Sant Antoni)
* Pipetes de pa amb vi i sucre
Així que més còmode impossible! i vam poder xalar al màxim de la companyia dels nostres bons amics, sense haver de patir i feinejar per la cuina...
El diumenge 30 es va celebrar a la ciutat la festa dels . Molta gent, malgrat la rasqueta que feia, va sortir ben abrigada a gaudir d'una desfilada molt lluïda, vam comptar pel cap baix 61 cavalls, sense comptar els carros que també van acudir, tant de la contrada com de poblacions riberenques i fins i tot de Terol. Antigament les festes de Sant Antoni tenien molta importància, a una població eminentment agrícola no cal ni dir-ho, i des de fa uns anys s'està fent molt d'esforç per recuperar-la amb tota la seva esplendidesa, podeu veure aquest bloc ple de curiositats al voltant de la festa Sant Antoni.
Tres Tombs
Quina vergonya que va passar...
Vam visitar a la família i a més amics... vam anar a fer el vermut i vam tornar a dinar amb més amics! Vam tastar una altra melmelada casolana de tomàquet amb pebre rosa que treia el singlot i unes galetes típiques angleses amb espècies i fruita confitada, sense gens de grasses, que estaven que es desfeien a la boca... Vaja! que podem dir, sense exagerar, que quan vam marxar del poble ho vam fer RO-DO-LANT...
Així que només ens resta agrair algunes coses:
Així que només ens resta agrair algunes coses:
* Als AMICS, per ser tant bons amics! els millors del món!
* A la FAMÍLIA, perquè sempre ens hem estimat tant i ens estimarem!
* A La Casa dels Abeuradors, per facilitar-nos una estada acollidora, incomparable i inoblidable...
* Al Restaurant El Coll del Moro, per preparar-nos una teca espectacular per a una vetllada magnífica sense despentinar-nos d'un pèl...
Això és aprofitar bé la vida!
ResponEliminaQue be us ho veu passar!!!
ResponEliminaAquesta terra esta de cami a la meva, encara que no hem entrat mai a dins del poble, será questió de para-se mes temps.
Un petó.
es nota que heu gaudit del vostre cap de setmana.
ResponEliminaunes fotos molt maques.
pt!
Un cap de setmana inolvidable!!! un sopar boníssim!
ResponEliminaPetonets
Quines fotos mes maques, un cap de setmana molt ben aprofitat.
ResponEliminaPetonets
Que bien ocupais vuestro tiempo... me encanta... las fotos son chulísimas, de diez. Me alegra que disfrutarais tanto... habra que visitas Gandesa ;)))))))))
ResponEliminaBesitossss
El vostre cap de setmana m´ha fet recordar les vacances de l´any 96 a Gandesa en una casa del poble...M¨ho vaig passar teta!
ResponEliminaQuins records!
Al meu poble també se celebren els tres tombs i com vosaltres, he publicat una entrada dedicada a ells.
Salut!
Maragda, moltes gràcies per aquesta fantàstica valoració del nostre establiment. La resposta dels nostres clients és la millor de les publicitats però també la nostra major satisfacció.
ResponEliminaEsperem estar sempre a l'alçada, i fins aviat !!
Per cert, m'han encantat les fotografies, sou uns artistes !!
ResponEliminaNena no m´extranya que diguis que va ser un cap de setmana rodó!!! molt ben aprofitat i molt maco el record que has tingut per acabar...un petonet
ResponEliminaCarai com us cuideu! Felicitat pel reportatge!
ResponEliminaUna inyección de energía para seguir con la rutina.
ResponEliminaMe ha encantado pasear de vuestra mano.
Besos.
Que fabuloso paseo Maragda y que gusto disfrutar de estas fotos.
ResponEliminaBesitos.
Me encantan estos reportajes que acercan a un lugar de forma tan familiar... es como si hubiera estado contigo por allí.
ResponEliminaBesotes.
Escapades com aquesta són un goig!!! Enhorabona!!! Salutacions
ResponEliminaQuin cap de setmana mes maco.
ResponEliminaI quins platillos mes bons.
Perons
teniu tota la raó ... un cap de setmana rodó .. i això de les pipetes de pa vaig veure i sucre?
ResponEliminaUna abraçada
Moltes gràcies pels vostres comentaris, i moltes besades!
ResponEliminaPD- el sucre no es veu, però de ser-hi hi era, al bocinet de pa ;)
Després d'un cap de setmana així torneu nou a casa! Les fotos molt maques!
ResponEliminaPetons