- Jijijijijijijijijijiji
- Psiiiiiit, calla, que ens estan llegint.
- Jijijijijijijijji, de devó? Hara hem poço zèria, hip! Hui! Perdó… Us preçemtem la confitula de coco…
- Vols dir confitura de CONCO…, no?
- Eh…? No! Zi éç el que eh dit…, vaja caztaña que portes!
- Sí, clar, això! Jo porto una castanya i tu una xufla com una catedral.
- Zí, éz una confitula com una catedral, de vona, i el zuquet… hip
- Va! Dona, que no et prendran seriosament…
- Encara no eh akavat! El qe deya, el zuquet éz dibí de la muerte. Ha aqeta confitula tamé li diuen… poçeu els murritos així…
- Que no et veuen!!!!! (per sort...).
- Donz posant els murrets com una OOOOOOO, ha l’hestil franchute, y dieu: Vieu garçon… hara pleguntu: porta alkool? Noméz huna mikona…
- (La resta se l’ha begut ella…).
- Pot zer ka la cuyna doni boltes…?
- No, no en dóna, de voltes.
- Tik marexada… Poçarem un fotocròpia! Jijijijijijijijij hip!
- Disculpeu-la amics, està una mica marejada, ha insistit en provar la recepta...
A mesura que es va preparant s'ha de conservar en un lloc ben fosc i fresquet...
La Carme Ruscalleda l'anomena Confitura de Conco i ens explica d'aquesta recepta que la preparaven durant tot l'any les minyones franceses per als homes solters, els concos, i que s'encetava el dia de Nadal. Nosaltres, concos o no concos ens llepem els bigotis de gust! Els amics de La Cuina Vermella van seguir la recepta de la Carme Ruscalleda a peu de lletra, la podeu visitar aquí. Nosaltres vam seguir la recepta de la Glòria Baliu de Kirchner:
Esperem que us hagi agradat! ;)
jejeje, feliz día de los inocentes!!! ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Quan l'he vist m'he emocionat el meu primer llibre de cuina¡¡ encara el tinc va ser un regal del meu pare:))
ResponEliminaBones festes.. fina
Molt bona...je je je
ResponEliminapetons
Paula:
ResponEliminaIgualmente! y muy feliz año! Besos
Fina:
Què maca! no sé per què però els primers llibres de cuina se'ls té molt de "carinyo", potser perquè és tot un món a descobrir, que amb el dia a dia o en dies especials compartiràs amb altres... Molt bon any! Petons
Núria:
jajajajajaja, que va! si és molt amanit això d'anar pitof quan una recepta porta alcohol. Felíç any nou! Besades
Jajaja... entre el catalán y la castaña creo que voy a tener que contratar un traductor para pillarlo bien del todo jajaja...
ResponEliminaPor cierto, me encanta tu cortador, anda rondado por casa uno de la misma gama con forma de muñequito de nieve!!! ;)
Mil besos
Temo que el traductor se tomo unas vacaciones, o algunos tragos de más, porque no pude comprender ni el dialogo ni la receta, aunque como está en una imagen no la traduce. Pero me voy donde andan los rojos, a ver de que se trata. Te deseo un felíz Año Nuevo
ResponEliminaCariños
Bones Fetes....- i aixó no te res d'inocentada-... amb bon humor i renovant tradicions
ResponElimina... i Feliç any nou
jaja! molt bona manera de presenta una recepta!
ResponEliminaFeliç dia dels Sants Innocents!!
¡¡Me ha pasado como a Quo!!... ¡¡Utiliza el traductor verás que castaña sale!!..Ja, ja... Casi me emborracho al leerlo.. Muy divertido.. ¡¡hip!! (perdón)
ResponEliminaMolt bona, aquesta!!! Salutacions
ResponEliminaMolt divertit :D.
ResponEliminaAquesta confitura de conco la tinc pendent i ara ja ho està per partida doble!! :)
Una forma fenomenal de comença una recepta el dia dels Sants Innocents.
ResponEliminaBon Any 2011
Amics i amigues: gràcies pels vostres comentaris. Amb humor, optimisme i alegria, la vida és molt millor!
ResponEliminaMolts petons!