Els nens ja han tornat a escola, nosaltres a la feina, i els veremadors ja esperen amb candeletes que el fruit de les ancestrals trepitjades es torni nèctar per a la delectança humana.
Ens agrada fer els remolons i els dies festius, que el despertador és més benigne i el rellotge roman al calaix de la tauleta de nit, encara ens agrada més romancejar, especialment en el desdejuni i si fa solet gaudim de la mini terrassa.
Si a més a més a aquest desdejuni li afegim la recepta que us presentem, que la varem tastar aquestes vacances passades, aquí, que ens la van facilitar, doncs és com rescatar un record i actualitzar-lo en un moment del quotidià que perd aquesta idiosincràsia del que hom acostuma a fer de manera reiterativa, és com si obríssim petites finestres al sol i a l’aire fresc a la monotonia del dia a dia.
Esperem que us agradi i la gaudiu tan com nosaltres ho fem!
*******************
RECORDATORI DE SORTEIG:
Sortegem aquest llibre, teniu temps de deixar un comentari fins el 15 d'octubre, si és que encara no l'heu deixat, DEIXAR EL COMENTARI EN L'ENTRADA: TERUEL EXISTE...
Molta sort! que el llibre bé s'ho val!
Que buena Maragda... te la voy a copiar fijo... con lo mermeladera que estoy yo ultimamente, que ando todo el día bote arriba tarro abajo... me encanta... Por cierto, las fotos son geniales!
ResponEliminabesitos
Huevos en una mermelada!!!!. Me ha sorprendido mucho.
ResponEliminaBesotes.
No he fet mai aquesta melmelada i em sembla que és hora de posar-m'hi!
ResponEliminaJoo que casualidad!! y yo pidiéndole a unas amigas cocineras que tengo esta receta :)))
ResponEliminabss gupa y que fotos más chulas!!
El lemon curd és un vici, des que la Mireia Carbó ens va enseyar la recepta que l'he fet molts cops. I és veritat que et retorna a l'estiu, quan tens tot el temps del món per esmorzar...
ResponEliminaquina plata per esmorzar més bonica!
ResponEliminaaixí dóna gust començar el dia.
pt!
segur que és per llepar-se els dits ... més encara de vacances i amb el plaer del despertador amagat al calaix de la tauleta de nit i ...
ResponEliminaUna abraçada... esperant que tornin aviat!!
Quin esmorzar, ja m'agradaria a mi començar així els dies!! Una recepta excel·lent, ha de ser boníssima amb aquestes torradetes!
ResponEliminaSi un bon àpat porta bons records encara és molt mes bo
ResponEliminaPetonets
Moltes gràcies pels vostres comentaris, sense ells aquest bloc no seria ni viu ni res de res.
ResponEliminaUna abraçada i molts petons!
me encanta el lemon curd!!! qué rico que está ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net