Aquest plat és un dels habituals que trobem en els menús de diari que trobem al Restaurant Ninus d'Esplugues, que ja us en vam parlar aquí.
Ingredients per a 2 persones:
* Gaspatxo cassolà o preparat
* 1 terrina petita de gelat de nata
* Uns pessiguets de sal volcànica de Hawai
Preparació:
Prepareu el gaspatxo com tingueu per costum, o el podeu comprar preparat sempre que us assegureu que és de bona qualitat, en ambdós casos no cal que sigui de gust suau perquè amb el gelat de nata trobareu un sabor molt matisat del vinagre, quasi de setí, que els més escarafallosos amb el vinagre ni s'adonaran...
Servir el gaspatxo, afegir les porcions de gelat de nata i decorar amb un pessic de sal volcànica, que queda un puntet graciós de cruixent. Però si ho preferiu... també ho podeu decorar amb un fil d'oli aromatitzat d'alfàbrega o de romaní, etc... Imaginació al poder!
Sortegem aquest llibre, teniu temps de deixar un comentari fins el 15 d'octubre, si és que encara no l'heu deixat, DEIXAR EL COMENTARI EN L'ENTRADA: TERUEL EXISTE...
Molta sort! que el llibre bé s'ho val!
Quina textura que ha de quedar, quasi avellutada!. I amb el gelat de nata, encara més refrescant!. Aprofitem-ho, que aviat farà més fresqueta!
ResponEliminaQuin gaspatxo més bonic, no l'he provat mai amb el gelat de nata, trobo que és una idea genial!
ResponEliminaUalaaa quina recepta més especial...no puc imaginar-me el sabor...però m´ha d´agradar seguríssim perquè m´encanta mesclar sabors...prenc nota d´aquest lloc per si tingués oportunitat d´anar-hi...un petonàs
ResponEliminaSorprenent sens dubte, una combinació que no hagués pensat mai...que bé tenir un lloc on t'hi trobis a gust i a sobre tinguin aquest punt d'imaginació!!
ResponEliminaQue original y tienes razón, qué sencillito... una manera genial de cambiar el toque del gazpacho... habrá que darse prisa... bss
ResponEliminaExcel.lent, una idea molt i molt original que sens dubte vull provar!! :)
ResponEliminaAyy esa mezcla, yo la quiero!! creo q me gustará mucho. La próximavez le echo una bolita de helado al gazpacho.
ResponEliminabsss guapa
Hola, encantada de conocerte, llegué a tí a través de Facebook.
ResponEliminaMe quedo entre tus seguidores, y me voy ya mismo a conocer tu blog.
un abrazo,
Quina bona pinta que fa!! Això de la "sal volcànica" m'ha picat la curiositat...
ResponEliminaLa veritat és que amb ben poca cosa sembla que es mengi un plat ben diferent...
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris i un petó ben fort!
PD. Francesc, la sal volcànica és una sal negra que vam trobar, i és ben bé curiosa ;)