De Cuina Seductora
Fruites
Llepolies
Nens
Postres
Receptes
Receptes de campanilla
Receptes de primavera
Receptes fàcils
Tot l'any
És tan fàcil de fer que sembla impossible, i és una recepta que combina extraordinàriament la dolçor de la crema, que no és excessiva ni embafosa amb l'acidesa d'uns maduixots ben madurs, però tingueu ben en compte: que siguin ben madurs, i no amaurats... ;)
Trobareu que és una recepta que sempre us quedarà la mar de bé... i s'assembla força a la que ja us vam facilitar amb el braç de gitano...
Ingredients:
o ½ placa de massa de full congelada
o 1 ou per pintar-la
o Maduixots del Maresme que són un luxe (defugiu dels de El Larache, que no tenen ni aroma ni sabor...), i a manca d'aquests en podeu trobar de decents dels que procedeixen de Huelva
Ingredients de la crema pastissera:
o 3 rovells d'ou
o 3 cs de sucre
o 3 cs de maizena
o 150 ml de llet
o Ratlladures d'una llimona, en aquest cas vam usar ratlladures de yuzu.
Preparació:
Talleu la mitja placa de massa de full per la mitat, de tal manera que una ens servirà per a la base i l'altra per fer-li el copete. Nosaltres aquest copete el vam fer en reixat, i el vam pintar amb ou batut per a què agafès un bonic color daurat.
Coure la massa al forn segons les indicacions de cocció... i deixar-la refredar.
Mentre tant anirem netejant amb cura els maduixots i aixugant-los i els reservarem.
Preparació de la crema del farcit:
S'escalfa la llet amb les ratlladures de la llimona (yuzu), quan està tèbia afegir el sucre, els rovell d'ou i la farina, fins que bulli i espessi sense deixar de remenar, a foc molt suau per a què no faci grumolls. Retirar i deixar que es refredi un pèl.
Muntatge del pastisset:
Posar la base de la massa, escampar la crema pastissera al damunt i col·locar les fileres de maduixots, col·locar el copete i acabar de decorar amb làmines de maduixots.
Així de fàcil! espero que us agradi!
Notes:
cs: cullerada sopera
És tan fàcil de fer que sembla impossible, i és una recepta que combina extraordinàriament la dolçor de la crema, que no és excessiva ni embafosa amb l'acidesa d'uns maduixots ben madurs, però tingueu ben en compte: que siguin ben madurs, i no amaurats... ;)
Trobareu que és una recepta que sempre us quedarà la mar de bé... i s'assembla força a la que ja us vam facilitar amb el braç de gitano...
Ingredients:
o ½ placa de massa de full congelada
o 1 ou per pintar-la
o Maduixots del Maresme que són un luxe (defugiu dels de El Larache, que no tenen ni aroma ni sabor...), i a manca d'aquests en podeu trobar de decents dels que procedeixen de Huelva
Ingredients de la crema pastissera:
o 3 rovells d'ou
o 3 cs de sucre
o 3 cs de maizena
o 150 ml de llet
o Ratlladures d'una llimona, en aquest cas vam usar ratlladures de yuzu.
Preparació:
Talleu la mitja placa de massa de full per la mitat, de tal manera que una ens servirà per a la base i l'altra per fer-li el copete. Nosaltres aquest copete el vam fer en reixat, i el vam pintar amb ou batut per a què agafès un bonic color daurat.
Coure la massa al forn segons les indicacions de cocció... i deixar-la refredar.
Mentre tant anirem netejant amb cura els maduixots i aixugant-los i els reservarem.
Preparació de la crema del farcit:
S'escalfa la llet amb les ratlladures de la llimona (yuzu), quan està tèbia afegir el sucre, els rovell d'ou i la farina, fins que bulli i espessi sense deixar de remenar, a foc molt suau per a què no faci grumolls. Retirar i deixar que es refredi un pèl.
Muntatge del pastisset:
Posar la base de la massa, escampar la crema pastissera al damunt i col·locar les fileres de maduixots, col·locar el copete i acabar de decorar amb làmines de maduixots.
Així de fàcil! espero que us agradi!
Notes:
cs: cullerada sopera
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
És un dels meus postres favorits, m'encanta.
ResponEliminaMuas!
Ooooooh, quina meravella de foto i de recpta, com sempre ens feu saltar de la cadira per aplaudir-vos.
ResponEliminaPetons amics.
Les maduixes i la crema pastissera combinen la mar de bé. I amb el cruixent de la pasta de full, ha de ser un milfulls sensacional. Senzill i de resultat espectacular, les receptes que m'agraden a mi! ;)
ResponEliminaT'ha quedat genial, em venen ganes de fer una mossegada ( o moltes....)
ResponEliminaPetonets
Realmente delicioso!!!.
ResponEliminaBesos
Que rico Esmeralda ... ademas ahora con las fresas en plena temporada hay que Aprovechar. Con tu permiso ... me la guardo.
ResponEliminaUn beso guapetona!
Es el plat preferit de Marc i Paula, es fàcil, amb un resultat espectacular, i si les maduixes son de la meva terra adoptiva ( el meu Maresme) es bocato de cardinale no corrupto!,jajajaja. M'encanta la primera foto, es que estic babejant de mala manera!!!! Mil petons princesa
ResponEliminaperò quina bona cara que fan aquests mil fulls, amb els maduixots tan vermells, ummmm
ResponEliminaValga'm deu!!
ResponEliminaJo ho he tastat amb nata... però així amb crema m'agraden més!! :))
Esta vez pongo, no mi cuchara, sino mi cucharón.
ResponEliminaTiene una pinta extraordinaria así que igual mañana que vienen amigas hago mi versión.
Muaackk guapísima
¡ahhh!.. Lo tengo todo... tengo hojaldre congelado... tengo fresas... y ¡¡tengo yemas de huevo que no sabía que iba a hacer con ellos!!
ResponEliminabueno, no hay escusa para hacer este postre estando en plena campaña de fresas ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Aquestes són una de les meves postres preferides!! Oh, és que ja se'm fa la boca aigua i clavaria cullerada a aquesta crema i preciositat de maduixes! ;)
ResponEliminaPetons!
Noia quina pinta mes bona que fa, m`en menjaria ara mateix un tros
ResponEliminaPetons
Uhmmm...quina meravella!! M'encanta la pasta de full, la crema i les maduixes, i la combinació es perfecta es un de les meves postres favorites..
ResponEliminaNúria
unes postres per a repetir a diari... i quin aspecte més deliciós que tenen aquestes maduixes!!!
ResponEliminaUna abraçada
Tenés razón maragda, super fáicl y además exquisito. Un postre en un abrir y cerrar de ojos
ResponEliminaCariños
Quina delicia!!!
ResponEliminaI que fácil que es.
Petons.
Moltes gràcies pels vostres comentaris, aquest bloc no seria el mateix sense vosaltres!
ResponEliminaMuchas gracias por vuestros comentarios, este blog no sería lo mismo sin vosotros!
Petons/Besos/Bicos/Baci/Kiss/SMUAKS!!!!!!