Las muñecas de Famosa se dirigen al Portal... sonava el mòbil mentre apareixia un número llarguíssim en la pantalla:
006309874648291292040340348184746642619264636446332662
Ostres! segur que deu ser un paparra de teleoperador per vendre naps o cols, i vet a saber si des de Japó... o serà un virus d'aquests de mòbils que s'activen en despenjar, però mireu, vaig tenir un moment tontet i vaig despenjar... Una veu simpatiquíssima que diu: Maragda sóc l'Elvira! jajajajajajajaja, des del gèlid país on viu, aquell que és on es congreguen tots els yetis. Em trucava per retar-me a fer una recepta conjunta, els bagels (ui! hauré de mirar que carantxus és això...), i jo més xula que ningú accepto, tenint el convenciment que m'en penediré...
En aquesta conversa em va dir que hi havia més implicades i que jo havia d'embolicar a dues innocents i càndides blocaires..., així que tota la colla de la pessigolla vam començar a intercanviar correus electrònics i ens hem constituït en el grup les Cooking Challenge, les més rumboses, marxoses, simpàtiques i tots els afalagacs inimaginables que vam cuinar aquesta presentació en societat, com filles de bona de família que som:
Hem rigut de valent, hem negociat, hem votat, ens hem implicat, hem intercanviat correus electrònics que la safata d'entrada s'inundava a cada segon i semblava que anava a petar jajajajajajajaja com una olla de grills, això sí! ben felices i cantaires..., així que ara ja podem dir qui som les Cooking Challenger, i com resa la cançó del Lluís Llach,
Venim del nord venim del sur
de terra endins de la mar enllà:
* Cocinarte
* Cuina per a llaminers
* Dit i Fet
* El olor del café
* En guete!
* Hierbas y especias
* Las recetas de Glutoniana
* Los cerezos en flor
* Quocinando
* nosaltres
El primer repte, ja us he anunciat que era fer bagels, vam intercanviar les receptes una de més senzilla i una altra de més complexa, vam acordar el dia de publicació et voilà!
Era el moment oportú d'independitzar-me de la pani, així que per la porta gran! vaig decidir fer la recepta complexa, sempre he sentit dir que el món és dels audaços, així que..., us poso la recepta escanejada del llibre El aprendiz de panadero, l'única variació que vaig fer, en un moment d'aquells d'inspiració rebel: l'aigua de bullir no li vaig posar bicarbonat, li vaig posar una gran cullerada de mel, no recordo on vaig llegir que ho fan a no sé on... I us afegeixo quatre coses:
1.- Feia més bona olor acabats de sortir del forn que de sabor, prometien més que cumplien..., però amb una mica de formatge cremós, salmó fumat i cogombrets recuperaven una mica la dignitat..., o amb el farciment que més us abelleixi...
2.- Aneu fins el final de l'entrada on veureu la foto d'una ambició...
3.- No us perdeu els reptes mensuals de les Cooking Challenge...
4.- No me'n penedeixo gens de formar part de les Cooking Challenge, respecte als bagels, això són figues d'un altre paner...
La recepta:
Imatge d'una Boa amb pretensions de Baguel:
Mira tu que mona la serpiente! y con salmón! Ay eu ver que cosas se les ocurren a las cooking; montar salmones y serpientes en una mona...
ResponEliminabesos
Una boa dice jajajaja.
ResponEliminaPues parece comestible esta boita :P No te han gustado? Ai a nosotros mucho y ya tenemos mono para volver a hacer.
Repito como a todas, que encantada de haber participado en este reto y de habernos conocido un poquito más.
firmado: la muñeca de famosa de Tarragona
Bueno, otra que se lo comió con salmón (que pena que a mi no se me ocurrió).
ResponEliminaQue valiente cogiendo la receta complicada, yo soy una cobarde y me fui directamente a la fácil, una que es así.
Te quedaron superbien.
Besos
Maragdaaaa jajaja que havia entrat dues vegades i em pensava que encara no havies publicat...què porres és això de la boa?? jajajaja t´ha quedat maco de debó i penso que les paraules del Lluís Llach podrien ser el nostre himne...alaaaa ja ho estic liant més jajajaja....petonets
ResponEliminaComo le he dicho a Maite, voy uno por uno a catar todas las bagels, este con salmón delicioso.
ResponEliminaMuy original.
Jjajajajaaja, ja estic liada,ajajajaja, si es que no puc escriure,jajajaja!!! Ahhhhh, jajajaja, que te compro la boa , que me gusta un montón, que ha quedado genial,y me ha dicho el potente amo de las nieves, que el querer cinco boas a domicilio tu ya sabes?jajaja. Maragda que t'estimo molt, que ets una gran amiga, i sort que ja has aprés que quan et truqui no soc un venedor de faixes desde el Japó,jajaja. Mil petons de la nina de Famosa del país de les neus
ResponEliminaAleeee .... que exagerada ... si la boa tiene pinta muy, muy comestible. Reconozco que los mios también mejoraron mucho con el relleno... jaja.... la próxima vez meneo menos la masa que dice Mai que esponja menos en su entrada y ella si que sabe.
ResponEliminaMil besos
Bueno, bueno, costa triar quin és el millor baguel. Aquesta proposta la trobo maquísima, espero que la disfruteu, és un plaer visitar els blog de les cooking challenge.
ResponEliminapt!
Maragda!!! Jo vull dues boes per esmorzar!! ;) Que boja! :)
ResponEliminaPer cert, aquest fragment d'en Lluís Llach ens va com anell al dit! Jo voto a favor de la proposta de la Maria José!!! jajajaja
Un plaer formar part d'aquesta olla de grills. M'heu fet riure moltíssim i m'ho he passat pipa!!
Un petonàs supercooking!
Maragda, entre tots m'esteu fent venir ganes de menjar baaagggeeellls!!!!
ResponEliminaJe je je... m'encanta la idea que heu tingut, la trobo genial :)
A ver... entro en blogger a ver los blogs que sigo y veo... baguels repetido en varias ocasiones y en diferentes blogs... ¿pero que ha pasado? ¿os habeis empeñado en que aprendamos a a hacer baggels?... Lo curioso es que todas lo presentais de forma magnífica... todas con un nivelazo inalcanzable... ¿tenemos que catar y puntuar?.. Porque si es así no quiero ser jurado que por mí teneis todas un 10
ResponEliminaGeniales y la entrada muy buena, así se ven bien los pasos.
ResponEliminaBesitos
Hola guapísima!!! Estàn genial, i tenen una pinta...El farcit a més m'encanta, així que nena espero que em guardis un per mi!! jajaja. Ha sigut molt i molt divertit muntar tot això...i lo que queda..
ResponEliminaPetons
Núria
Maragda, ojalà totes les serps fossin com la teva!!! Que bo un baggel amb formatge, salmó i cogombres!!!
ResponEliminaGenial la iniciativa que heu fet...us seguiré de ben aprop!!!
Petunets,
Eva.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm, aquesta boa me la menjava jo, com l'eh dita a la Núria, serà questio de començar a fer baggels
ResponEliminapetonets
Ara.
Que original adaptar el bagel a una serp, encara que no se que és un bagel ho hauré de mirar a d’altres blocs, a veure si en trobo algun que ho expliqui, ja,ja,ja,..
ResponEliminaPetons
toma ya!!! menua serpiente.
ResponEliminaA currelar guapas.
Un beso
crec que ets la tercera o quarta cooking que felicito aquest matí per aquesta simpatica iniciativa de la que segur que tots n'aprendrem molt,... com a fer boes o d'altres bestioles que en un futur se us acudeixin fer.
ResponEliminaFelicitats ......... b77
Molt instructiva l'entrada.
ResponEliminapetons
Aquest és un baguel simpàtic!
ResponEliminaM'ha agradat això de veure totes les versions de baguels!
I la cançó del Llach, ni que pintada!
Quina colla més divertida que esteu fetes totes les que us heu apuntat a aquest esdeveniment culinari!!! Ara, trobe que el teu blog aporta més informació pel fet de tenir les pàgines originals del llibre amb el procés de realització. Enhorabona. Per a quan el pròxim? Salutacions
ResponEliminaHola guapa menuda pinta mas rica ..... plas..plas...plas... porque os lo mereceis..un besito y feliz finde
ResponEliminaCooking Challenger:
ResponEliminaLo bien que nos lo hemos pasado, lo que hemos reído! ahora a por el próximo...
Besos enormes y muy cariñosos!
Storch: vigila con los míos que son un pelín indigestos...
Eva: gràcies bonica! corro a visitar-te que darrerament et tinc un pèl abandonada...
Pikerita: jajajajajaja, cuidado con lo que deseas..., que ya te veo viajando desde California hasta Austria para hacer las catas...
Mese: pues tenía un poco de duda que se visualizara bien, así que me alegro de haberlo colgado.
Eva: sort del farcit! has de pensar que aquest era l'únic mig decent per fotografiar, la resta de les cooking han fet fotos de piles i piles de bagels, jo no..., per algun motiu serà...
Ara: te la vols menjar? t'adverteixo que no és sota el teu risc de quedar-te sense dentadura...
Dolorss: No vaig posar res del què és un bagel, ni de la seva història o procedència, confiant que alguna de les companyes ho fes, i perquè jo nomes fent-los ja vaig suar de valent...
Curra: tu me quieres matar!!!!!!!!
StHilari: Refia't més d'elles, que si són coses que surten del forn el meu té vida pròpia i entra la recepta que preten ser i surt el que li dóna la gana al forn, jajajajaja!
Núria: gràcies!
Margarida: tu, que el mires amb bons ulls, si l'haguès "vist" simpàtic l'haguès batejat "rana Gustavo" jajajajaja
Francesc: i ens ho hem passat BRUTALMENT BÉ! però sento comunicar-te que el proper repte està ben resguardat sota el coixí d'alguna de nosaltres...
Julycar: muchíssimas gracias
Gracias a tod@s por comentar! ha sido una experiencia simpática y memorable, y entrañable, y de ollita de grillos y tierna y de felicidad y de conocer y trabajar al lado de 9 mujeres preciosas y magníficas a las que llamo AMIGAS.
Un BESSSSSSSSSSSSSSSSO, y un feliz fin de semana.
Esmeralda, con esa pinta, dudo que para nada sean indigestos, de todas formas trae uno que lo probamos, jajajaja.
ResponEliminaFeliz finde.
Eso está hecho! te mando un tupper. Besitos!
ResponEliminaIncreïbles aquests bagels!!! ja tenim ganas de probar-los!!!
ResponEliminaGent jove pa tou: doncs animeu-vos! és una experiència divertida. Petons!
ResponElimina¡qué rico! ¡y en español! (je je, que no me entero en catalán)
ResponEliminaun beso
Gracias Rosa! mira que si lo llegas a catar no pensarías lo mismo ;)
ResponEliminaBesos enormes!