Crustacis i Marisc
De Cuina Seductora
Entrants freds i calents
Hortalisses
Receptes
Receptes d'hivern
Receptes de campanilla
Receptes fàcils
En aquesta època de l'any que estan tan bones les carxofes aprofitem al màxim de menjar-ne, ens agraden molt i com bones i tendres en cap moment de l'any com aquest...
Aquesta recepta enceta una nova sèrie, i veureu que és súmmament senzilla de fer, i amb ben pocs
Ingredients per a dues persones:
* 8 carxofes
* 8 gambes vermelles ben lluïdes
* Aigua
* Sal
* Oli d'oliva
* Pebre blanc (opcional)
Preparació:
Posar en una olleta una mica d'aigua, afegir les gambes un cop netes, les carxofes tallades a quarts amb un bon tros de la seva penca, salar, acabar d'omplir d'aigua fins que just cobreixi el contingut i posar a bullir-ho tapat.
Un cop les carxofes estiguin toves ja podeu apagar el foc. Per emplatar cal treure les menges amb la rasera i repartir als plats i després amanir-ho amb un bon raig d'oli d'oliva.
QUE VAGI DE GUST!
En aquesta època de l'any que estan tan bones les carxofes aprofitem al màxim de menjar-ne, ens agraden molt i com bones i tendres en cap moment de l'any com aquest...
Aquesta recepta enceta una nova sèrie, i veureu que és súmmament senzilla de fer, i amb ben pocs
Ingredients per a dues persones:
* 8 carxofes
* 8 gambes vermelles ben lluïdes
* Aigua
* Sal
* Oli d'oliva
* Pebre blanc (opcional)
Preparació:
Posar en una olleta una mica d'aigua, afegir les gambes un cop netes, les carxofes tallades a quarts amb un bon tros de la seva penca, salar, acabar d'omplir d'aigua fins que just cobreixi el contingut i posar a bullir-ho tapat.
Un cop les carxofes estiguin toves ja podeu apagar el foc. Per emplatar cal treure les menges amb la rasera i repartir als plats i després amanir-ho amb un bon raig d'oli d'oliva.
QUE VAGI DE GUST!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
humm, nunca he probado esta combinación, pero puesto que me gustan los dos ingredientes, habrá que probarla ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
doncs si que són tota una extranya parella. però sovint són les que combinen millor, no creus?
ResponEliminapt!
Ni se me había ocurrido combinar alcachofas y gambas, pero como nos gustan las dos cosas será cuestión de probarlas juntas ;)
ResponEliminaUn besote
Quina gràcia m’ha fet al llegir el nom de la entrada, “l’estranya parella”, justament ahir jo vaig esmentar a la “parella perfecta” , ja,ja,..
ResponEliminaL’haurem de tastar , no creus?
Petons
Una pareja perfecta, a mi gusto. Me ha encantado esta receta.
ResponEliminaBesos!
Faig una recepta de carxofes farcides de gambes ( o quan no tinc almejas) amb salsa verde que es una perdició, l'unic problema es que aquí 1 carxofa enorme, amb una quantitat de pèl terrible costa 2€, barata eh? jaja. El plat es veu fantàstic Maragda, ja m'agradaría poguer seure amb tú i gaudir de tan fantàstic menjar!! El potente també eh? jaajajaja. Petonets
ResponEliminaSí, una parella extranya, no ho haguera pensat mai!!! Però molt bona idea, hi haurà que provar-ho!!!!
ResponEliminaHola guapa! Pero que compañeros más majos se han buscado esas alcachofas! Vaya gambes que están hechos! a estos amiguitos yo, por aquí, no los veo pasear ni de lejos...
ResponEliminabssssssssssss
Aquesta parella no la trobo pas tan estranya, les carxofes mariden molt bé amb el marisc, no trobes? Carxofes i cloïses queda molt bo, de manera que am bgambes... boníssim també!
ResponEliminajaj buen título. La verdad es que yo nunca he hecho alcachofas, nunca,así que cogeré esta receta para empezar.
ResponEliminaBs guapísima.
Estranya parella però mol ben avinguda, un plat ben senzill
ResponEliminaPetons
Gracias a todas por comentar, es un plato sencillo de hacer y además que las alcachofas me gustan mucho y con tantas cosas..., incluso hervidas con patatitas y un poco de bacalao, om en tortillita, o en... paro.
ResponEliminaBesos a todas y muy buen fin de semana!
Jo no la veig extranya aquesta parella, jo la veig genial i enamorada com nosaltres. Molts petons bonica.
ResponEliminaCoincideixo amb els vermells, tant és aixì que penso fer un dia una pizza amb aquests protagonistes!
ResponEliminaMaragda... si aquestes gambes sobresurten de la pantalla.. Com que tots dos ingredients són bons, el plat ha de sortir ben bo.
ResponEliminaQuina delícia de música m'està acompanyant mentre escric. Soc capaç d'escriure't una novela per sentir-la més temps ... tralara la la la... ( en francés )
Les carxofes ben bones que estan, jo amb els bitxes no menjaria, però amb qualsevol altra cosa segur que sí :)
ResponEliminaPasso de donar-vos les gràcies pels vostres comentaris, ara editaré una entrada explicativa d'questa rapidesa amb la que contesto.
ResponEliminaMil petons i mil gràcies!