El dia dels enamorats, per a nosaltres que el celebrem el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, el dia de Sant Valentí ens significa un preludi i un punt d'arrencada per pensar com gaudirem el nostre dia, i el dia de Sant Valentí és més simbòlic que res i generalment es converteix en quelcom comestible...
Dir-nos que ens estimem ho fem cada dia, reiteradament, també ens estimem amb fets i actes, que hem incorporat al dia a dia, tal vegada per conjurar i allunyar de la nostra relació que no arribem a oblidar del perquè estem al costat de la persona estimada amb la que compartim la vida, i és una manera molt eficaç de no despertar-se un bon dia i veure'ns a la taula i al llit amb algú que s'ha convertit en un estrany/a. Aquesta, tal vegada, és la notra millor recepta, per al dia de Sant Valentí, per al dia de Sant Jordi, i per tota la resta de 363 dies de l'any.
Ara us avancem alguns plats que vam menjar per Sant Valentí, i els que tenim pensats per obsequiar-nos el dia de Sant Jordi, així, encetem també un apartat nou que anomenarem De Cuina Seductora (que també amaga un projecte que us anirem desvetllant a poc a poc...), totes aquestes receptes estan dedicades al meu marit, company d'amor i vida.
Dir-nos que ens estimem ho fem cada dia, reiteradament, també ens estimem amb fets i actes, que hem incorporat al dia a dia, tal vegada per conjurar i allunyar de la nostra relació que no arribem a oblidar del perquè estem al costat de la persona estimada amb la que compartim la vida, i és una manera molt eficaç de no despertar-se un bon dia i veure'ns a la taula i al llit amb algú que s'ha convertit en un estrany/a. Aquesta, tal vegada, és la notra millor recepta, per al dia de Sant Valentí, per al dia de Sant Jordi, i per tota la resta de 363 dies de l'any.
Ara us avancem alguns plats que vam menjar per Sant Valentí, i els que tenim pensats per obsequiar-nos el dia de Sant Jordi, així, encetem també un apartat nou que anomenarem De Cuina Seductora (que també amaga un projecte que us anirem desvetllant a poc a poc...), totes aquestes receptes estan dedicades al meu marit, company d'amor i vida.
Quina declaració més bonica cap al teu company de vida. Com sempre ens emociones. Molts petons.
ResponEliminaEls amics vermells se m'han avançat, però jo pense el mateix. La teua recepta per fer que l'amor cap a la persona que estimes no acabe marcint-se em sembla genial. Mooolts besets i ja ens aniràs descobrint els nous secrets que ens prepares. ;D
ResponEliminaMaragda,
ResponEliminam'encata la ideia.
petons.
Ja tens la fan n°1 del teu nou apartat!!!! M'ha encantat la teva declaració d'amor, es així l'èxit dels matrimonis, estimar-se cada día, parlar, riure...Mil petonssssssssssss
ResponEliminaMaragda, m'encanta la idea d'aquest nou apartat!! I ja tinc ganes de començar a llegir aquestes receptes clau per l'èxit en una declaració d'amor contínua. :)
ResponEliminaPetons!
M'encanta aquest nou apartat... són plats per fer cadascun dels 365 dies de l'any.
ResponEliminaCon qué cocina seductoraaaa!!! soy toda oídos querida mía.. bueno, ojos que ya nos entendemos, verdad?
ResponEliminabbbbbbbbbbbbbb
Qué bien!! nos vas a ayudar a seducir por el estómago, eso y un conjuntito mono jajjaj y listo!!
ResponEliminaBs guapa, no entiendo el menú pero fijo que está de rechupete.
Muack
Soc un més, dels que esperem embaladits que encetis aquest nou espai...
ResponEliminaFins aviat, espero!
Ufff les teves paraules m´han esgarrifat de debó, quina declaració d´amor més emocionant...petonets estimada
ResponEliminaMolt bonic el que dius i molt original la presentació dels menús.
ResponEliminaFelicitats per la iniciativa i per comaprtir-la.
Petons
Moltes gràcies a totes i tots pels vostres comentaris. Espero que aquesta nova secció no us decebi.
ResponEliminaMolts petons!