Avui us proposem una sopa molt fàcil de fer, amb ingredients que tenim per casa i no hem d'anar a la antípodes a la busca y captura d'ingredients exòtics. Es fa en un santiamén, així que poca cosa més podem esperar, mentida, sí, perquè és imprescindible per fer aquesta sopa:
* Que agradi
* Que faci fred
* Tenir el dia mandrós per embolicar-se gaire a la cuina
Ingredients:
Tomàquet triturat natural
Aigua
1 ampolleta de nata líquida
Verdures de ensaladilla russa, millor naturals, i en el seu defecte emprar-ne de conserva
Dau generós de mantega
Sal
Un sustet de sucre, opcional
Pebre, opcional
Preparació:
Posar a escalfar el tomàquet i afegiu una mica d'aigua (la quantitat d'aigua estarà en com preferiu la sopa, si més clara o més espessa), es salpebre, i si voleu posar un punt de sucre per treure l'àcid del tomàquet també ho podeu fer, nosaltres no en posem perquè aquell punt acidet ens agrada força. Posar la mantega i que arrenqui el bull.
Les verdures de l'ensaladilla russa tenir-les preparades, si són en conserva nosaltres les esbandim bé sota l'aixeta una bona estona per eliminar el suc de la conserva. Afegir-les a la sopa que bull.
Veureu que el tomàquet comença a canviar el color quan ja està cuit. Quan gairebé estiguin cuites les verdures, afegirem la nata líquida, deixar que arrenqui de nou el bull i un parell de xups-xups i ja estarà per servir.
Suggeriment:
Si us agrada afegir-hi pa... el bocinet de la foto és amb ceba...
Ens ha vingut de gust aquesta sopeta i com reunim els requisits, ens agrada, tenim fred i entre setmana estem mandroses i amb poc temps, un sopar perfecte per començar la setmana, una abraçada
ResponEliminaSoc una fanàtica de les sopes de tomàquet, son tan bones, i amb les temperatures que tenim aquí, ja et dic que avui faré una, al veure la foto ja estic salivant,jaja Petons i bon cap de setmana guapa
ResponEliminaDelicias: doncs marchando un plat de tomàquet a la taula de la Delicias! Gràcies bonica! Petó
ResponEliminaElvira: despatxant també uns plats per la taula de l'Elvira. I és que són tan bones aquestes sopes, també les de ceba, les d'all, les de farigola,... i reviscolen tant.
Li enviaré un plat també al teu Anònim que es pensa estar en un enterrament, a veure si se li calma la groseria i la mala baba. No et facis mala sang, ja et vaig dir què en pensava.
Petons a tu i els teus!
M'encanten les soes i cremes, i pr descomptat aquestade tomàquet que has preparat ha de ser una meravella. Una abraçada
ResponEliminaMaragda, una sopa fantastica!! Sobretot quan fa fred! A mi m'encanten! Pero aqui el fred no arriba, i les sopes encara no toquen. ;)
ResponEliminaPetons!
m'agrada aquesta sopa, segur que la faré. gràcies MARAGDA
ResponEliminaptnts dOLÇA
Maragda; Les sopes sempre benvingudes, fredes o calentes i aquesta no és cap exepció pel fred... i ràpida de fer... Que vaigi de gust Maragda¡¡ Josepb.
ResponEliminaHola fantàstica amiga!! ara falta una micona més de fred per posar-nos a cuinar la teva magnífica sopa, que de tan vermella que és la podríem agafar com la nostra insígnia. Molts petons.
ResponEliminaEsperem que passi el estiuet de Sant Martí, i provarem la sopa (en Miquel ja que a mi amb les sopes em passa com a la Mafalda.)
ResponEliminapetons
Genial, un plat rodó que ho té tot, agrada, és fàcil, ràpid de fer, sa i molt bo! També espararem que passi la calor i el tastarem ;)
ResponEliminaNo soy para nada sopera, ni en Suiza!, pero se ve tan sencilla y apetitosa que ya mismo me dieron ganas de una. Aquí ahora hay una niebla espesa y un frío que ni te cuento, veré de tener todo a mano.
ResponEliminaTus recetas siempre deliciosas.
Besos.
Mira que a l'estiu tot el dia estic menjant gaspatxo, pero a l'hivern mai he fet la sopa de tomàquet...l'hauré de probar!!!
ResponEliminaPETUNETS,
Eva.
Jo crec que no es fa massa a les cases la sopa de tomàquet. Però no és perquè no sigui bona, no, serà per la manca de costum, no? Està be veure-la per recordar-la.
ResponEliminaJosep: nosaltres també som molt soperos i ens agrada anar variant amb els gustos i sabors.
ResponEliminaVermells: hahahaha, sou la canya! com si voleu agafar-ne un plat, en vaig fer una olla!
Fem un mos: l'home del temps diu que canviarà, ja ens diràs què li sembla al Miquel...
Gemma: gràcies bonica. De debó que sí que ja tinc ganes que arribi una mica de fred...
Kako: gracias! que envidia sana! la casa calentita, el nórdico puesto, los patucos de polar y una sopa calentita, y fuera con niebla y frío...
Eva: ja ho pot ben dir! perè si la proves la trobaràs molt diferent.
Maria: no s'estila gaire, no. Però com som tant de sopes les hem d'anar variant...
Petons a tots/es!
Besitos a tod@s!
Josep i Dolça: sense voler he saltat els comentaris... :( disculpes. Si us animeu a tastar-la ja em direu què us en sembla.
ResponEliminaDoble ració de petons!
no sóc gaire de tomàquet , i ho he intentat. Una pena, perquè la sopa es veu tan bona...
ResponEliminapt!
Entro a verte, estoy en la ofi, y solo me entran ganas de bailar!! y me gustaria dar a un botón y me saliera una muestra de este plato para hacer una cata virtual!!
ResponEliminaMuac, un beso de todos los mios
ains, que pensaba que te seguía y ahora me doy cuenta que no, bueno pues desde ya sí y no me pierdo ni una ;)
ResponEliminaSalu2. Paula
uuuummm tiene que estar buenisima....anotada queda....para cuando haga mas fresquito..que aqui no llega.......besos
ResponEliminaEva: doncs ja pensarem una altra sopa per a tu ;)
ResponEliminaSu: mira que no te pille un cliente, que no es un buen momento para que huyan despavoridos... ;) Los de seur me han dicho que te llegará la ollita para la cena ;)
Paula: gracias! ahora mismo paso por tu cocina...
Julycar: y que lo digas! que casi que vamos en bikini al trabajo, en cambio en las Canarias los pobres casi que tienen que salir de casa en barca. El tiempo está loco!
Un besazo para todas y muchas gracias por visitar esta cocina!
Estando en época de sopas esta es una magnífica propuesta.
ResponEliminaBesitos sin gluten.
Gracias Mª Luisa. Un besazo!
ResponEliminaSón boníssimes les sopetes i esta té molt bona pinta :)
ResponEliminaBajoqueta: i qui menja sopes se les pensa totes... hahahahaha. Petons bonica!
ResponEliminaExquisita sopa. Me llevo la receta sin pensarlo, bueno, con tu permiso.
ResponEliminaBesos
Curra: por supuesto que lo tienes, el permiso! un beso enorme!
ResponElimina