HEMC # 37 Menorca + Thai

10.10.09



Participem a l'HEMC 37 Aperitius amb aquests dos detalls per obrir boca: LA PASSIÓ MENORQUINA i ENYORANT THAI:



És una recepta que ens va facilitar l'Anna-Carla Marín Cot del Ninus Restaurant d'Esplugues de Llobregat, encara que nosaltres l'hem adaptat al nostre tarannà, i ara que és una bona època de figues, el trobem ideal per assajar-lo i provar-lo.



Ingredients:
 Llenques de sobrassada DO de Mallorca
 Figues, a ser possible de coll de dama
Formatge DOP de Maó, semisec
 Torradetes

Preparació:
Posar la torradeta al fons col·locar la llenca de sobrassada al damunt, un gallet de figa i per últim el formatge de Maó.

Suggeriment:
Si doneu un toc d'escalfor el formatge es fon i és com un pecat!

*************************


Ens ha inspirat l'Amanida Thai que vam tastar i vam creure que canviant el tipus de cítric li podíem donar un toc fresc i més lleuger, i de debó que van desaparèixer ràpid del plat.

Ingredients:
 Gambes salades
 Taronja de suc
 Ratlladures de coco

Preparació:
Pelar les gambes salades i reservar. Pelar i tallar a daus la taronja. Enfilar la gamba amb el bastonet i passar-la pel coco ratllat, punxar el dau de taronja i ja està, així de fàcil i lluït.

*************************

Us prometem que durant aquest mes us farem cinc cèntims més d'aquest:

16 comentaris

  1. Anfitions i amb corona!!Quina aportació més increible!!De sabor, la unió deliciosa i visualment increible.

    Petonets macos.

    Vanesuky.

    ResponElimina
  2. Quins aperitius més originals tots aquests que heu posat i les fotografies acompanyant-los també. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Vanesuky i Maria: moltes gràcies pels vostres comentaris tan afalagadors.

    Molts petons boniques!

    ResponElimina
  4. Te lo copio tal cual, me parece una delikatessen, que delicado y a la vez seguro delicioso.
    Excelente tapa!

    ResponElimina
  5. Que buenos los dos...!
    Participo con unos palitos de queso y espero tu comentario.
    http://boheme.zruspas.org

    Un abrazo Lola

    ResponElimina
  6. Kako: que bien que te haya gustado tanto.

    Lola: muchas gracias, ahora voy corriendo al otro blog.

    Me estoy volviendo tarumba de allá pa acá, pero me estoy divirtiendo de lo lindo... ;)

    Besitos a ambas!

    ResponElimina
  7. Me parece que el pincho de Menorca tiene que estar superior. Este tipo de mezclas me gustan muchísimo, si lleva sobrasada y queso estoy convencida al 100% que esté de escándalo.
    Besitos sin gluten

    ResponElimina
  8. Mª Luisa: que gracia, estaba de visita por tu casa y recibo un correo electrónico de esos de chivatillo de entrada de comentarios, que tu estabas por nuestros barrios.

    La verdad que es un el menorquín este tiene tela...

    Un beso enorme desde Barcelona

    ResponElimina
  9. Hola anfitriona.

    El impacto visual es tremendo...
    Si el sabor lo es igual, que estamos seguros, esas tapas han de quedar magníficas.

    Enhorabuena, saludos y buen provecho.

    ResponElimina
  10. Maragda!!!Tremendo...de veritat que m'encanten les dues propostes, molt originals i ben presentades. Les fotos m'encanten....
    Per cert, que jo sóc d'Esplugues però crec que mai he menjat al Ninus, que malament...jeje

    ResponElimina
  11. El Secretario: muchas gracias! tus Pinchitos romanos están tremendos, así que nosotros ponemos ese buen vino... Besiños

    Núria: Què fas davant de l'ordinador? a descansar i a recuperar-te! No obstant, gràcies per les teves paraules...
    La meva àvia era d'Esplugues, i tinc cosins..., i allí em guanyo les garrofes que paguen la hipoteca... Molts petons bonica!

    ResponElimina
  12. No em diguis que estaves tan a prop i jo sense saver-ho...Vivia a Esplugues, però desde faig dos mesos visc a Barcelona!! Una miqueta si que entro a l'ordinador...es que sino tinc mono...jeje

    Petonets

    Núria

    ResponElimina
  13. Jo m'apunto al menorquí... però sense figa :-(
    Això sí, passat pel forn!

    ResponElimina
  14. Hola Maragda. Ese pincho menorquino debe ser una perdición. Al verlo me ha entrado la pena por no poder probarlo. Ese higo con la sobrasada y el queso debe estar para quitarse el sombrero.
    Saludos

    ResponElimina
  15. Hola Maragda! Sóc l'Anna del Ninus, moltes gràcies... si em permets l'aparitiu del llagostí l'adaptare en algun plat del Ninus, jajaja...
    Per cert la música... qui és?
    Petoneeets

    ResponElimina
  16. Núria: doncs molt malament, la salut és el primer!

    Surfzone: podries provar a alguna altra fruita... a veure què tal...

    Juan: hahahaha, pues nada, a probarlo que aún es época de esta fruta!

    Anna: hahahahahaha ja pots adaptar el que vulguis que sempre et quedarà millor que a mi... La música és d'una noia francesa que es diu Charlie, y la cançó en concret és "Le Sapin" (traduït és L'Avet).

    Gràcies i molts petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design