Participem a l'HEMC 37 Aperitius amb aquests dos detalls per obrir boca: LA PASSIÓ MENORQUINA i ENYORANT THAI:
És una recepta que ens va facilitar l'Anna-Carla Marín Cot del Ninus Restaurant d'Esplugues de Llobregat, encara que nosaltres l'hem adaptat al nostre tarannà, i ara que és una bona època de figues, el trobem ideal per assajar-lo i provar-lo.
Ingredients:
Llenques de sobrassada DO de Mallorca
Figues, a ser possible de coll de dama
Formatge DOP de Maó, semisec
Torradetes
Preparació:
Posar la torradeta al fons col·locar la llenca de sobrassada al damunt, un gallet de figa i per últim el formatge de Maó.
Suggeriment:
Si doneu un toc d'escalfor el formatge es fon i és com un pecat!
*************************
Ens ha inspirat l'Amanida Thai que vam tastar i vam creure que canviant el tipus de cítric li podíem donar un toc fresc i més lleuger, i de debó que van desaparèixer ràpid del plat.
Ingredients:
Gambes salades
Taronja de suc
Ratlladures de coco
Preparació:
Pelar les gambes salades i reservar. Pelar i tallar a daus la taronja. Enfilar la gamba amb el bastonet i passar-la pel coco ratllat, punxar el dau de taronja i ja està, així de fàcil i lluït.
*************************
Anfitions i amb corona!!Quina aportació més increible!!De sabor, la unió deliciosa i visualment increible.
ResponEliminaPetonets macos.
Vanesuky.
Quins aperitius més originals tots aquests que heu posat i les fotografies acompanyant-los també. Una abraçada.
ResponEliminaVanesuky i Maria: moltes gràcies pels vostres comentaris tan afalagadors.
ResponEliminaMolts petons boniques!
Te lo copio tal cual, me parece una delikatessen, que delicado y a la vez seguro delicioso.
ResponEliminaExcelente tapa!
Que buenos los dos...!
ResponEliminaParticipo con unos palitos de queso y espero tu comentario.
http://boheme.zruspas.org
Un abrazo Lola
Kako: que bien que te haya gustado tanto.
ResponEliminaLola: muchas gracias, ahora voy corriendo al otro blog.
Me estoy volviendo tarumba de allá pa acá, pero me estoy divirtiendo de lo lindo... ;)
Besitos a ambas!
Me parece que el pincho de Menorca tiene que estar superior. Este tipo de mezclas me gustan muchísimo, si lleva sobrasada y queso estoy convencida al 100% que esté de escándalo.
ResponEliminaBesitos sin gluten
Mª Luisa: que gracia, estaba de visita por tu casa y recibo un correo electrónico de esos de chivatillo de entrada de comentarios, que tu estabas por nuestros barrios.
ResponEliminaLa verdad que es un el menorquín este tiene tela...
Un beso enorme desde Barcelona
Hola anfitriona.
ResponEliminaEl impacto visual es tremendo...
Si el sabor lo es igual, que estamos seguros, esas tapas han de quedar magníficas.
Enhorabuena, saludos y buen provecho.
Maragda!!!Tremendo...de veritat que m'encanten les dues propostes, molt originals i ben presentades. Les fotos m'encanten....
ResponEliminaPer cert, que jo sóc d'Esplugues però crec que mai he menjat al Ninus, que malament...jeje
El Secretario: muchas gracias! tus Pinchitos romanos están tremendos, así que nosotros ponemos ese buen vino... Besiños
ResponEliminaNúria: Què fas davant de l'ordinador? a descansar i a recuperar-te! No obstant, gràcies per les teves paraules...
La meva àvia era d'Esplugues, i tinc cosins..., i allí em guanyo les garrofes que paguen la hipoteca... Molts petons bonica!
No em diguis que estaves tan a prop i jo sense saver-ho...Vivia a Esplugues, però desde faig dos mesos visc a Barcelona!! Una miqueta si que entro a l'ordinador...es que sino tinc mono...jeje
ResponEliminaPetonets
Núria
Jo m'apunto al menorquí... però sense figa :-(
ResponEliminaAixò sí, passat pel forn!
Hola Maragda. Ese pincho menorquino debe ser una perdición. Al verlo me ha entrado la pena por no poder probarlo. Ese higo con la sobrasada y el queso debe estar para quitarse el sombrero.
ResponEliminaSaludos
Hola Maragda! Sóc l'Anna del Ninus, moltes gràcies... si em permets l'aparitiu del llagostí l'adaptare en algun plat del Ninus, jajaja...
ResponEliminaPer cert la música... qui és?
Petoneeets
Núria: doncs molt malament, la salut és el primer!
ResponEliminaSurfzone: podries provar a alguna altra fruita... a veure què tal...
Juan: hahahaha, pues nada, a probarlo que aún es época de esta fruta!
Anna: hahahahahaha ja pots adaptar el que vulguis que sempre et quedarà millor que a mi... La música és d'una noia francesa que es diu Charlie, y la cançó en concret és "Le Sapin" (traduït és L'Avet).
Gràcies i molts petons!