Senzill, senzill, senzill...
Apte per a llaminers i per als que els agrada els contrastos.
Ingredients:
o Pinya
o Crema catalana
Preparació:
Es talla la pinya de llarg a llarg i es col·loca al plat segons us agradi, es reparteix la crema catalana a damunt, se li afegeix el sucre i amb un soplet es crema aquest, i ja està!
Nois, benvinguts!!Ja teniem ganes de que tonésiu...
ResponEliminaPetons
Núria
Holaaa!
ResponEliminaya echaba yo de menos la musiquilla cuando vengo a la Quinta!!
Cojo mi trozo de mi piña
un beso
Caram, comenceu forts eh?! Mil petons.
ResponEliminaJo ho vaig fer igual, però amb pinyes baby, quedava molt bonic presentat a la pròpia pinya... Queda boníssim, la combinació de la pinya amb la crema és delciosa!
ResponEliminaLa pinya semre queda de festa,oi???
ResponEliminaI amb crema...boníssim!
Petunets,
Eva.
Hola LQL, me cojo un buen trozo, me encanta la piña y la crema. Debe estar deliciosa.
ResponEliminaSaludos
Hola chic@s, buenísima y facil recetilla, me encantan ambas cosas así pues otra más a anotar.. ;)
ResponEliminaBesitos.
Me alegra muchísimo que esteis de vuelta. Estaba un poquillo preocupada porque pensé que eran unas vacaciones algo más cortas lo que ibais a tomaros. Se me hicieron largas.
ResponEliminaFantastico postre. Lucido y con ingredientes sencillos.
Besitos sin gluten
Vaya vacaciones...espero que os lo hayáis pasado fenomenal, la piña tiene una pinta fantástica con esa crema quemada ummmm que buena.
ResponEliminaUna recepta molt bona i lleugera. El contrast de la pinya amb la crema es bonissim. Espero que hagi anat tot molt bé.
ResponEliminaSalutacions
Mira.. no ho havia vist mai així i deu resultar la mar de bona..
ResponEliminaUna altra cosa apresa.
Fins la propera..
Més senzill, impossible, i més deliciós, també!.
ResponEliminaLa meva mare per les festes de Nadal cada any ho fa aquest plat. Algun dia cau: per St. Esteve o reis...
ResponEliminaA casa ens agrada, o si més no s'ha convertit amb un clàssic de les festes jejejeje
Records
Ai si no engreixés tant amb quin de gust me la menjaría!!!!! Com que segueixo a règim em comformo amb menjar-la sense crema!!!!!!
ResponEliminaUna abraçada
Unes postres dignes de un bon àpat, sens dubte.
ResponEliminaHeu trigat més a explicar la recepta que a fer-la!
ResponEliminaAquesta combinació l'he feta algunes vegades amb pinyes petites, mida individual, i sense cremar la crema.
Una abraçada!
bentornats!
ResponEliminala pinya amb crema queda molt bé, i si encara voleu fer el postre més gormand, talleu un tall gruixut de pinya, traieu la pell de fora i el centre, l'ompliu de xocolata desfeta, tapeu amb la crema i la cremeu. el colmo del gormand!
Bentornats, quinteros!
ResponEliminaI ho feu per la porta gran, punyeteros! Quina recepta més abellidora... mmmmmmmmmmmm
Salut!
Senzill si, però exquisit!!!!
ResponEliminaBuenisimo y facilisimo!!!
ResponEliminaYa teneis otra fan (seguidora), volvere por La Quinta!!!
Besos