Des de la Terra Alta ens ofereixen aquest brindis!
Hem visitat Barcelona Degusta i ens hem portat moltes sorpreses, a quina més grata...
Hem conegut millor a amics blocaires i els que no són blocaires, i si voleu conèixer les seves cròniques apasionandes i imaginatives només us cal clicar: als fantàstics Txell i Kike i a la simpatiquíssima Mar.
Vam riure de valent amb la seva companyia i amb la divertida Mireia Carbó, la Patrícia i el dos col•legues del Kike.
Vam fer tastets i cates, vam descobrir excel•lències inimagibles...
La Mistela de garnatxa blanca que ens van oferir gentilment els xics de la DO Terra Alta, que envasada molt originalment i per beure ben fresqueta, és una novetat i primícia del Celler Cooperatiu de Gandesa, que en la darrera edició de la XXI Festa del Vi no van presentar, i que no hem de perdre de vista... perquè promet de debó.
Volem agrair al Carlos Cervantes, de Inèdit (Damm) la seva presentació del producte de forma tan amena, agradable, amb un extens reportori d’anècdotes, per encomanar-nos la passió pel món cerveser, i no pot faltar -l'agraïment- per tota la dedicació que ens va dispensar. Esperem veure'l dintre de poc a El Prat...
Vam firar-nos amb alguns llibres, formatges, mantega de la DOP de Soria i ens vam embadalir amb les seves Tierras Altas ...
Vam documentar-nos sobre la planta stevia especialment recomanada -el seu consum- als diabètics per les seves poderoses propietats edulcorants i que sembla ser benèfiques.
Per últim, i amb tant de tràfec, se'ns va passar l'hora d'anar a l'Aula del Gust de la Cuina senzilla del foie gras a càrrec de l'André Bonnaure, màxima autoritat del moment en aquest tipus de menja, però no ens reca el més mínim: podem fullejar el seu magne llibre Foie gras, podem llegir "La Contra" de La Vanguardia del dia 26 de febrer d'enguany, podem veure'l, interpretant-se a si mateix, si és que això és possible... a la pel·lícula Dieta Mediterrànea del Joaquim Oristrell.
PERÒ...:
LA COMPANYIA
L'EXPERIÈNCIA VISCUDA
LA COMPLICITAT
L'ESTONA
EL RIURE
LES DESCOBERTES
... EREN IMPAGABLES!
A l'edició d'aquest post el Nulla dies sine linea que l'acompanya és:
Hi ha més filosofia i saviesa en una ampolla de vi que en tots els llibres.
Louis Pasteur, dixit
Me gustaria opinar, pero es que no se catalán, y no sabes lo que lo siento.
ResponEliminaHola Javi:
ResponEliminaEn tu lado izquierdo (y después de "música") tienes un trasladador al castellano, relativamente fiable..., así que si te animas puedes leernos y a comentarnos a tu gusto.
Un beso muy grande!
Vaya post delicioso!!que bien os lo montais el grupo catalán.
ResponEliminaQue me alegro
Un beso
Su de la Mancha
No vaig poder anar al Barcelona Degusta, però amb les vostres cròniques és com si hi hagués tret una mica el cap. Em feu una envejeta sana amb tantes sorpreses grates que vau tenir... felicitats i moltes gràcies per compartir-ho ;)
ResponEliminaEi, Maragda! i es que ens ho vam passar molt bé, va ser mooolt divertit. Va ser un dia ple de sorpreses: anar trobant amics al llarg del dia, anar-nos ajuntant i fent més gran el grup va estar molt bé. Vaig riure moltíssim. De camí cap a casa, vam anar recordant els moments viscuts i el camí es va fer curt. Estimada és un plaer compartir estones amb tu! Gràcies per tot. Muac.
ResponEliminaHola Quinta! Com comenta la Gemma, amb la vostra crònica és com si hi haguéssim estat... Bons àpats, bon vi, bones companyies... Què més es pot demanar?
ResponEliminaM'encanten les vostres Slides! a veure si m'hi entretinc i aprenc a fer-les...
Us envio un regalet per si el voleu "postejar", unes cadires entomacades que només veure-les m'hant fet pensar en vosaltres... Les trobareu aquí: http://www.neo2.es/blog/2009/03/panpaati/
Petons!!
Montse
Su:
ResponEliminaHacemos lo que podemos... Bravo por la amistad y bravo por la gente divertida. Besitos
Gemma:
Quina llàstima que no vas anar. Molts petons
Txell i Kike:
El gust és mutu! el Carles, de tant com li he explicat ja us coneix també... Besets wuapíssims!
Montse:
Gràcies pel comentari, per la teva visita, pel regal (que encara no he tingut temps de destapar...). Molts petons
Ale ale què bé que viviu :)
ResponEliminaPerò bueno Maragda ... de no conèixe't de cara, ara et veig a tot arreu, al mundo mundial, que els vermells et van deixar ben, mai millor dit, retratada... Ben guapa...
ResponEliminaM'ha encantat com us ho vau passar de be i com vareu disfrutar tots plegats..
Una abraçada
¡ah! es verdad, que hay un traductor, disculpa no me di cuenta, gracias por la información, jeje.
ResponEliminaUn abrazo.
Hosti, no coneixia això del Barcelona Degusta. Ja veig que vau conèixer a la parella vermella y la Mar, són la canya!! I vosaltres molt guapos...i amb ganes de coincidir amb vosaltres alguna vegada...Sobre la estevia van parlar on es podia aconseguir, es que fa temps que la intento trobar...gràcies.
ResponEliminaNúria
Hola pasate por mi blog que tienes una cosa para ti.
ResponEliminaUn abrazo.
Bajoqueta: Xica! fem el que podem...! besets
ResponEliminaMaria: Jo ho pots ben dir que em van ben retratar crec que hauré de netejar la meva reputació... Petons!
Javier: de nada..., aunque me sirvió para revisar que el traductor funcionara correctamente, uno anterior se descujaringó! Muchas gracias por el regalo, me ha hecho especial ilusión. Un beso
Núria: Sí que ens ho vam passar bé (els de la foto són els xics de la DOTA) a mi em pots veure a la Cuina Vermella ben retratada ;) de l'stevia et reenviaré un correu amb les dades... Petó
Hosti, vaig corrent al blog de la cuina vermella. Esperaré el teu correu amb més info de l'estevia!!
ResponEliminaPetons
Núria
T'ho pots creure, que sóc tan sapastra que no m'havia llegit encara el post? Em va encantar parlar amb tu, Maragda! Per cert, això de l'estevia m'ho has d'explicar amb més calma...
ResponEliminaBravo Quinta!! no hay nada mejor que una buena compañia para pasarlo bien y si además lo hacemos con un buen vino y una buena tapita, apaga y vamos. Aún con alguna que otra decepción sigo creyendo en la buena amistad, enhorabuena chic@s..
ResponEliminaBesitos.
Jo, me hubiera encantado compartir esas cervecitas con todos vosotros, snif, snif.
ResponEliminaPa la proxima avisais, vale?
Besitos sin gluten
hola paste por mi blog que hay un regalito para ti besos
ResponEliminaNuria:
ResponEliminaGlups! la meva reputació per terra...! El correu està enviat, espero que l'hagis rebut bé. Petons sobris
Mar:
Hahahahahaha! i a mi em va encantar coneixe't! De l'estevia t'envio un correu durant el dia d'avui... Petons preciosa!
Carmen:
Cuanta razón tienes! un bravo por la amistad! Besitos
Mª Luisa:
Eso está hecho! un besazo!
Carmen:
Que ilu me hace! un beso grande!
He deixat una cosa per tu al meu bloc!!
ResponEliminaEspero que t'agradi i te'l dono amb tot el "carinyo" del món!!
Petons preciosa!
Us ho heu passat molt bé, es veu i llegeix en aquesta bonica crònica que heu fet. Salut!!!!
ResponEliminaVanesuky:
ResponEliminaMoltes gràcies preciositat!
Olles:
Us trobava a faltar!
Petons