A la Fontcalda...
Altres receptes
Cuina internacional
Entrants freds i calents
Receptes
Tot l'any
Us presentem dues propostes de quiche que ens agraden molt, que fet i fet és un mix de dues receptes: una de la nostra cosina Elisabeth i, l'altra, de l'amiga María. Així que anem a esclafar uns quants ous.
Ingredients:
1 placa de massa brisa
4 ous batuts
1 bona tallada de formatge: emmental, gruyère o brie
1 ceba grossa o 2/3 porros
200 ml de nata líquida
Nou moscada (opcional)
Pebre negre
Sal
OPCIÓ A:
250 g de cansalada fumada o pernil dolç a daus
OPCIÓ B:
Llenques de salmó fumat
Preparació:
1. Col•locar la placa de massa brisa en un motlle rodó baix, si el teniu ondulat millor que millor. Posar-hi un pes a sobre per a què no pugi la massa de dins i coure-la al forn preescalfat a 180º de temperatura.
2. Tallar la ceba o els porros i sofregir-ho a foc lent fins que estigui ben tou i transparent i reservar.
3. Batre els ous i afegir-hi la ceba o porros, la nata líquida, el formatge de la vostra elecció laminat, salpebrar-ho i afegir la nou moscada, si opteu per posar-ne.
OPCIÓ A:
4. Si us decanteu per aquesta opció és el moment d’afegir-ho també.
5. Farcir la massa brisa amb la barreja i enfornar-ho a la mateixa temperatura que heu cuit la massa.
6. ...
OPCIÓ B:
4. Farcir la massa brisa amb la barreja del punt 3.
5. Col•locar les làmines del salmó fumat pel damunt.
6. Enfornar-ho a la mateixa temperatura que heu cuit la massa.
7. Un cop passats uns 20 minuts cal anar comprovant la cocció, i un cop estigui cuita deixar-la daurar una xicona al grill.
Suggeriment:
o Calenta està molt bona, però si la voleu per a un vermutillo: d’un dia per l’altre, i freda... OH LÀ LÀ!
Us presentem dues propostes de quiche que ens agraden molt, que fet i fet és un mix de dues receptes: una de la nostra cosina Elisabeth i, l'altra, de l'amiga María. Així que anem a esclafar uns quants ous.
Ingredients:
1 placa de massa brisa
4 ous batuts
1 bona tallada de formatge: emmental, gruyère o brie
1 ceba grossa o 2/3 porros
200 ml de nata líquida
Nou moscada (opcional)
Pebre negre
Sal
OPCIÓ A:
250 g de cansalada fumada o pernil dolç a daus
OPCIÓ B:
Llenques de salmó fumat
Preparació:
1. Col•locar la placa de massa brisa en un motlle rodó baix, si el teniu ondulat millor que millor. Posar-hi un pes a sobre per a què no pugi la massa de dins i coure-la al forn preescalfat a 180º de temperatura.
2. Tallar la ceba o els porros i sofregir-ho a foc lent fins que estigui ben tou i transparent i reservar.
3. Batre els ous i afegir-hi la ceba o porros, la nata líquida, el formatge de la vostra elecció laminat, salpebrar-ho i afegir la nou moscada, si opteu per posar-ne.
OPCIÓ A:
4. Si us decanteu per aquesta opció és el moment d’afegir-ho també.
5. Farcir la massa brisa amb la barreja i enfornar-ho a la mateixa temperatura que heu cuit la massa.
6. ...
OPCIÓ B:
4. Farcir la massa brisa amb la barreja del punt 3.
5. Col•locar les làmines del salmó fumat pel damunt.
6. Enfornar-ho a la mateixa temperatura que heu cuit la massa.
7. Un cop passats uns 20 minuts cal anar comprovant la cocció, i un cop estigui cuita deixar-la daurar una xicona al grill.
Suggeriment:
o Calenta està molt bona, però si la voleu per a un vermutillo: d’un dia per l’altre, i freda... OH LÀ LÀ!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que ricas este tipo de recetas ¿verdad?
ResponEliminaAl vermutillo me apunto
Besotes
M'encanten les quiches! De salmó fumat no n'he fet mai, l'haig de provar, segur q està boníssima.
ResponEliminaPt!
M'encanten les quiches, amb totes les seves variants. La de salmó fumat ha de ser boníssima!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaSu:
ResponEliminaDe mil amores! ya te estás cogiendo el AVE, avión, barco, bicicleta... y para estos andurriales! Besines.
Eva i Gemma:
Doncs, ja sabeu: davantal i còfia i a provar. La veritat és que està molt bona i és ben diferent. Un petó ben gros i amorós, guapas!
Otra que me apunto, a mi todo lo que sea trabajar con masas me encanta, quiches, empanadas, pizzzas, pan......
ResponEliminaLa verdad es que te dan mucho juego. Espero hacerla muy pronto.
Un besote, mi solete.
Vamosalculete.
Vamosalculete: Qué atrevida! a mí las cosas de la harina no se me dan bien :( ya me gustaría, ya, pero... eso no me amedrenta ;)
ResponEliminaUn besiño!
Tenen de ser bonissimes. La de salmó fumat la trobo molt original.
ResponEliminaPetons
Las quiches me encantan y esta tuya tiene muy buena pinta, porque no has puesto la foto, que si no te quedas sin quiche, me la como entera.
ResponEliminaSALUDOS.
Pilar:
ResponEliminaI riquíssissssssima! Petó!
Javier:
hahahaha será por eso... hahahahaha, pero lamento comunicarte que ya está comida y digerida, la próxima vez te invito. Un sazo!
Això d'elis elis em recorda als anys de cole, apa que no es deia.. Els joves d'ara ni ho han sentit mai... I el cor saltarí que heu posat... Homenatge al proper dia dels enamorats??
ResponEliminaBe, parlem de coses seriosament culinaries...;)) la quiche sembla força boneta i fàcil de fer...
Petons.
Maria:
ResponEliminaJa ho pots ben dir :D com tampoc deuen saber què és el "pan y pipa"!
Del cor, doncs és una petita "chanza" de l'especial que preparo per Sant Valentí.
La quiche ens agrada molt feta a casa, així, en canvi, alguna vegada que l'hem comprat feta de forn no ens ha agradat gens, és un misteri...
Petonets
Bones les quiches, i aquesta vostra és de pecat!!! Muac!
ResponEliminaM'encaten les quiches, de qualsevol cosa...llàstima que engreixin tant!!!!!!
ResponEliminaAquesta de salmó l'haig de provar..
Ptnts
Vermells:
ResponEliminaD'això es tracta, de pecar, de pecar molt, que ser bons minyons i després anar al cel ha d'ésser moooooooolt avorrit ;)
Xaro:
Engreixen? noooooo, segur que tens la bàscula espatllada!
Petons pecaminosos per a tots
Con lo que me gustan a mi las quiches esta que nos contais hoy me encantaría. Sencilla pero con sabor.
ResponEliminaBesitos sin gluten.
Gracies per seguir el meu blog.
ResponEliminaOh happy day.
Petó.
Margot
Tant l'opció A com la B m'agraden i les receptes són espectaculars. Salut!!!!
ResponEliminaMª Luisa:
ResponEliminaUn beso preciosa.
Margot:
De res dona! un plaer. Igualment bonica!
Ganxeta:
Gràcies, petonets en aquests dia tan especial
A mi també m'encanten les quiches amb qualsevol ingredient.
ResponEliminaQue bonito blog y esas recetas, que buenas! jeje... gracias por pasarte por mi blog y nos seguimos viendo....
ResponEliminaUn beso
Bajoqueta:
ResponEliminaÉs que són molt bones!!!!!!!! Petonets!
Lafalleradelsvents:
Muchas gracias, celebro que te guste. Nos vemos y un beso!
Bona no, deliciosa ha d'estar aquesta unió de receptes!!La veritat és que les quiche m'encanten i aquesta teva, hummm, se'm la bca aigua!
ResponEliminaUn petonet.
Vanesuky:
ResponEliminaDoncs agafan un bocí per l'aperitiu. Petons, bonica