MARIDATGE DE PLATS DOLÇOS
PARMENTIER AMB TÒFONA
VI BLANC BACASIS DO PLA DE BAGES
*********************

GELAT DE FORMATGE DE MONT-BRÚ, ESFÈRIC DE MANGO, OLIVES I TOMÀQUET
VI BLANC BACASIS DO PLA DE BAGES
**********************

RAVIOLI DE PINYA AMB GINEBRONS, LLIMA I MENTA
CAVA CODORNIU BLANCS DE BLANCS
**********************
LITXIS, ROSA, FRUITA DE LA PASSIÓ I CAFÈ
VI DOLÇ DE SYNERA DO PLA DE BAGES
***********************

CARLOTA DE POMA, VAINILLA I NOUS DE MACADAMIAS
MOSCATELL DE VI BLANC COTO DE HAYAS
**********************
SABLÉ DE XOCOLATA GUANAJA, PRALINÉ D’AVELLANES I TÒFONA DEL MOIANÈS
PORTO FONSECA TAWNY
**********************
PETITS FOURS
On? a Les Voltes de Sant Sebastià, Moià.
veig que al final vau pujar a moià. era la visita pendent de quan va nevar o va ser el cap de setmana de la ventada? en qualsevol cas, veig que el viatge valia la pena. fa temps que no vaig a les voltes i em sembla que hauré de fer un cop de cap!
ResponEliminaVa ésser aquest cap de setmana passat amb boira i que va ploure sense parar..., de tant en tant organitzen aquests sopars a "preu mòdic i alçat", ens envien la informació per e-correu. Habitualment anem a dinar però en aquesta ocasió ens vam quedar amb ganes des del menú degustació de jazz i vam fer nit a Moià, sort! perquè volíem fer després una copitxuela però vam sortir del sopar cantant "les oques van descalces".
ResponEliminaPetons
Quines presentacions més currades. Salut!!!!
ResponEliminaOlles i somriures:
ResponEliminaA què sí? llàstima de les fotos, i de la resta de plats que ens vam cruspir i no vam fotografiar. Tot estava molt... BOOOOO
Besets
M'acabo de clavar les dents als genolls, punyeteros!!! Com m'agraden aquests àpats i llegir a la gent que els viu! Felicitats, quinteros!
ResponEliminaPer cert, els formatges Mont-bru de cabra són del milloret que coneixem, i mira que en mengem!
Salut!
Massitet:
ResponEliminaCom diria l'avi Quim: "tu si que sabes, lladre!". Besades!