Xocolata a la tassa, al microones 3'

20.1.10



Sí que reciclem i no tirem els gots de qualsevol manera, ni és que els gots s'han fet malbé al microones, però és que aquests NO són de plàstic, jajajajaja, són de porcellana, donen el pego, oi?

ACTUALITZACIONS:
* Els gots han merescut una especial atenció i m'heu preguntat per ells. Jo els vaig veure en un parell de botigues de Copenhague, i els vaig comprar en aquesta: Illum, que són uns magatzems estil Vinçon..., hi havia aquests i els de mida de cafè. Fet i fet, els gots en qüestió no tenen cap marca identificativa, ni segell, ni país de fabricació, res que us puguès indicar gaire cosa més..., però gràcies a les pesquises de la Mercè, de la Cuina per a llaminers, que ha avariguat que són d'un dissenyador holandès que es diu Rob Brandt, així teniu més pistes... Moltes gràcies Mercè!

* Si teniu intolerància a la lactosa l'amic Francesc l'ha adaptada magistralment amb llet de soja i alguna sorpreseta, així que no us oblideu de visitar-lo a: Xocolate d’urgència. Gràcies per la magnifíca adaptació!

Aquesta recepta des de que la vam descobrir al bloc d'Alegna, de La Casita Verde, que no hem parat de fer-la i és que és d'aquelles que ens agrada perquè són de pim-pam, i si teniu nens: millor berenar no els podeu donar, guerra a la bolleria industrial!

Un dia que el vaig fer i estava a casa la meva mare se'n feia creus de com pujava la massa, i tot fet-li broma li preguntava si era interessant la programació que donaven al microones...

Vinga, que no us entretinc més...

Ingredients:
 1 ou petit
 4 cs de llet
 3 cs d'oli
 2 cs rases de xocolata en pols
 2 cs rases de sucre
 4 cs rases de farina de rebosteria
 1 cc rasa de llevat químic

Preparació:
Com usem dos gotes de porcellana, us diré que la recepta és per a la mida d'un mug, així que si us animeu a fer-la la podeu preparar dins del mug directament sense embrutar cap estri més...

Posar primer l'ou i batre'l, un cop batut afegir l'oli, el sucre, la llet i la xocolata i batre-ho de nou fins que quedi afinat.

Afegir la farina (prèviament ens agrada passar-la pel sedàs) i el llevat i barrejar-ho amb delicadesa fins que quedi tot integrat.

Posar-ho al microones durant 3 minuts a la potència màxima (el de casa la màxima és de 800), et voilà!

Notes:
cs: cullerada sopera
cc: cullerada de cafè
 Particularment quan l'hem fet en els dos gots ens ha agradat més que quan l'hem fet en el mug, no ens pregunteu el motiu perquè no el sabem, la única cosa que us podem dir és que els hem posat a la vegada al microones també a 3 minuts...
 Si ho feu en altres formats, com nosaltres, la barreja la fem en una altra banda i la repartim un cop barrejat tot.
 La xocolata podeu fer servir la que millor us plagui o tingueu per casa, hi ha fins i tot que ho fa amb Colacao...

25 comentaris

  1. mmmmmm, visca la xocolata, quina manera més fàcil de fer-nos feliços Maragda! molts petons.

    ResponElimina
  2. quina canya els gots de pocelana! jeje semblen de plàstic de veritat!
    tinc pendent de tastar aquest pa de pessic ràpid, a veure si m'animo...
    pt!

    ResponElimina
  3. Nena, quina meravella i a sobre rapidísima...l'adapto a monty i me la faig demà mateix!!


    Petons bonica

    ResponElimina
  4. M'encanten els gots, són una passada. Aquesta recepta em persegueix i al final caurà, pot ser aquesta tarda pel berenar de les nenes. Ptons

    ResponElimina
  5. Quan he llegit el títol pensava que era xocolata desfeta però noooooooo, ara entenc que són petits pans de pessic!. Quina passada!.

    ResponElimina
  6. Els gots donen el pego total! Xocolaaaata, ja tinc berenar, pels nens, que a mi encara no em toca.Què és un mug?
    Muas!

    ResponElimina
  7. Nada más ver la foto pensé y la loca esta para que metió los vasos esos en el micro? que quería comer? plástico? así que a mi si me la pegaste.
    Un cake en tres minutos es un lujo para los días en que nos se tiene ganas de trabajar más de la cuenta, así que tomaré nota.
    Bss guapa

    ResponElimina
  8. Ideal per quna tens un "antojo" de xocolata que no pot esperar... pim-pam 3 minuts i a disfrutar!

    ResponElimina
  9. Mmmm, que bo i que ràpid.
    Vaig estar contenta de conèixer-vos.
    Una abraçada,

    ResponElimina
  10. Com he rigut imaginant a la mare mirant el micro i tu fen preguntes de la programació,jajajaja, la recepta es perfecte, i els gots una pasada, però tu que tens una botiga o que,jaja. Mil petons bonica

    ResponElimina
  11. Perquè ja és l'hora que és i potser no em provaria. Però demà o quan siga, aquesta recepta cau!!!! Visca la xocolata!!!!

    ResponElimina
  12. Vermells: eps! que visca la facilitat xocolatera.

    Eva: anima't que ja veus que és en un tancar d'ulls.

    Núria: què bé! que l'adaptis i en puguis gaudir.

    Carmen: hahahhaaha, amb l'excusa de les nenes, aprofita per fer-ne una més per a la nena més gran ;)

    Glòria: sí que presta a la confusió però posar el títol "pa de pessic" era com incompatible amb 3'.

    Gemma: Els nens et faran l'ola! els mugs són les tasses americanes altes i generalment cilíndriques, també són aquelles que quan es va de viatge et porten de record ;)

    Ly: cómo me he reído con tu comentario! pero no te creas que soy muy capaz...

    Gemma: I tant! i no cal estar embarassada per aquesta antojos que ens alegren la vida.

    Carme: Igualment bonica, aquestes receptes que una ni es despentina m'agraden molt ;)

    Sión: I socorrida en cas de visites inesperades...

    Elvira: la pobra dona ja està acostumada, però va al·lucinar pepinillus, hahahahaha. Ai! reina, què més voldria jo que tenir una botiga, però si la tinguès no vendria res... vaja negoci de Roberto las Cabras que faria...

    Francesc: visca!

    Tots i totes: Els gotets els havia vist alguna vegada per internet, però els vaig comprar a Copenhague, i només aquests dos, que no tinc la butxaca d'en Rochil i ja portava bastant firamenta a la maleta i el marit mosquejat...

    PETONS / BESOS
    MIL, 10 MIL, 1 MILIÓ

    ResponElimina
  13. Donen el pego i tant que si aquest gots.
    Jo estic d’acord amb que tenim que consumir bolleria casolana, on va a parar la diferencia que hi ha.
    La recepta la tinc anotada però encara no l’he fet, m’animeu força vosaltres a que la provi.

    ResponElimina
  14. Esta receta en el microondas tambiénla había visto pero tampoco le di mucho crédito a eso de cocinar en el microondas un a torta. Pero viendo el resultado lo voy a intentar. Me encantaron los vasitos de mentira jaja
    Cariños

    ResponElimina
  15. Lo de hacer postres en el microondas no se me da muy bien ... pero tienen una pinta en estos vasitos, que bueno, una se atrevera seguro !
    Saludos,
    Palmira

    ResponElimina
  16. Ostres, quan ho vegi la meva galega segur que vol que en fem uns quants...:-)

    ResponElimina
  17. Maragda, ens has de dir on has comprat aquests gots de porcellana que semblen reciclats!! ;)
    Això de coure les coses al microones ho hauré de provar que vaig veient que tothom el fa servir i jo encara estic aquí pensant-m'ho. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  18. nena:
    vaya cosa sencilla y buensisiisisisimmmmma
    Mola!

    ResponElimina
  19. Quina passada de gots!! No els havia vist mai...son xulíssims!!! Jo tampoc sabia que era un mug...jejeje!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  20. Dolorss: i et treu de més d'un apuro. petons!

    Erika: No son tan ricos como los bizcochos hechos a conciencia pero para un antojo chocolatero te apañan. Besitos!

    Palmira: Son tan fáciles que es imposible no pecar. Besos

    Starbase: feu-los, feu-los, i no parareu. Bicos!

    Mercè: ens hem intercanviat informació per correu electrònic, però actualitzaré l'entrada amb més dades dels gotets ;) Petonets!

    Su: gracias! y desaparecen que es un contento. Besitos mil!

    Eva: ampliaré la informació dels gots, que la Mercè m'ha ajudat a localizar el disenyador... Petons bonica!

    ResponElimina
  21. jajajaja dic ai que se li han desfet jajajaja. Ens has enganyat.

    L'he vist a varios blogs esta recepta i tothom està molt content :)

    ResponElimina
  22. jajajajajjaja
    Sí que l'han fet a molts blocs, però vaig veure que l'origen estava en aquesta, després ja es poden anar fent variacions, és tan senzilla!
    Petons!

    ResponElimina
  23. Jo també he comprat els gots, els vaig veure i no em vaig poguer resistir..Encara tinc que provar aquesta recepta...jeje

    Núria

    ResponElimina
  24. Núria oi que són una potxolada? anima't a "estrenar-los". Besets

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design