Què fem amb aquesta mica de pebrot en conserva que ha sobrat? Ens preguntàvem cada cop que obríem la nevera i el vèiem allà trist com un titot.
Aquest cap de setmana havíem de fer un àpat ràpid i que nos ens compliqués la vida i ens vam decidir per un llom a la sal, i clar, amb quina salsa ho acompanyem? Vam recordar l’abandonat pebrot i qual Arquímedes vam cridar: eureka! Podem provar de fer una salseta fàcil-fàcil ... que va agradar força pel poc esforç que va costar...
Ingredients:
Pebrot en conserva ben escorregut
Crema de llet
Sal
Pebre blanc
1 allet remenut
Preparació:
Posar tots els ingredients a la vegada i batre’ls amb el braç elèctric fins que quedi molt suau. Posar a escalfar fins l’ebullició, tastar per rectificar, si cal, de sal. I ja està! fàcil, no?
Suggeriments:
o Tan poc pebrot mai no havia donat tant de sí, nosaltres el vam acompanyar amb el llom a la sal però per a un llom o carn magra a la planxa també val...
Això sí que és cuina d'aprofitament amb bons resultats. La tindré en compte perquè, de vegades, a mi també em passa. Salutacions
ResponEliminaEi familia... gràcies per les migues. En tinc per donar i .... remenar ( la paella ). Jo també tinc prevista una entrada amb piquillos reciclats, que sempre en queden al pot.
ResponEliminaFins la propera...
Francesc:
ResponEliminaLa nostra àvia Maria -que era cuinera- sí que era una mina recicladora! d'ella ens ve la fal·lera per la cuina, la curiositat i les provatures. Hauries d'haver-la vist fent guisos de pollastre: obria la nevera, que si unes olives i que si un xorret de cervesa, mitja ceba, i li sortia un pollastre de "rexumet"!
Maria:
Eps, de res, dona...
Esperarem la teva recepta amb candeletes, bé, no tots, que a casa tenim un "Shin-Shan" al "qui no li agrada el pebrot" :D
PETONS A TOTS DOS!!!
Y el gusto que da cuando uno inventa algo rico, sencillo y además aprovecha ingredientes a los que presagiaba un final triste, ejej
ResponEliminaEse lomito a la sal finalmente tuvo un buen acompañante de viaje.
Besitos sin gluten
Mª Luisa:
ResponEliminaSí que es gratificante cuando algo sale bien, aunque tuvimos buenas enseñanzas en el aprovechamiento de retazos de nevera.
Un sazo!
Oido cocina, diuen. Doncs això molt bona recepta. Salut!!!!
ResponElimina.... pst!!m'agradaria millorar alguna cosa al meu blog... que em podrieu escriure al meu mail i us ho pregunto? Es que no he sabut trobar el vostre.. gràcies.
ResponEliminaGanxeta:
ResponEliminaMarchando una de macarrones :D
Maria:
T'hem enviat un correu electrònic per a què puguis consultar el que vulguis, estarem encantats si et som d'utilitat. El nostre correu electrònic és luculus@ya.com
A totes dues: UN PETONÀS!
deliciosa la salsa, una idea estupenda.
ResponEliminaSaludos
Maria Pilar
Teneis un blog muy original, aunque el traductor no funcina demasiado bien y no todos somos catalano-parlantes.
ResponEliminaCordiales saludos.
Pilar:
ResponEliminaMuchas gracias!
Elo-cocina:
Muchas gracias. Hemos comprobado el traductor y en principio funciona bien en la medida que es un "trasladador" y su fiabilidad es bastante alta (en comparación con otros...). Que haya trasladadores en el blog justamente es para facilitar que se pueda leer en otros idiomas.
A TODAS:
Un cariñoso saludo!
¿Cómo es posible que no haya entrado primero en tu blog?....no tengo perdón, así que en vez de "una vuelta rápida", lo que voy a hacer es darme "una vuelta lenta" por él, así me pongo al día.
ResponEliminapor cierto, me ha gustado el consejo, lo único que yo he conseguido preparar con el resto de pimientos de la lata, hasta hoy, han sido hongos....jajajajajajaj......¡Ojo!, un proceso lento que requiere tiempo.....aunque, me gusta más la idea de la salsa.....jajajajaja.
Un besote, mi solete.
Vamosalculete.
Vamosalculete:
ResponEliminaJajajajajaja, te confesaremos un secreto: la técnica largamente gestada de criar hongos la conocemos bien, y la dominamos con gran maestría, incluso habíamos conseguido perpetrarla en tiempo récord...
Nos alegra que te haya gustado. Un besazo,
M'encanta el vostre blog!! El trobo molt original i molt currat!!! Com conseguiu fer totes aquestes "xulades"?, jo tinc feina per penjar un escrit :((
ResponEliminaAquesta recepta jo la faig però sense l'all i esta molt bona.
Gràcies Xaro! et comentem que tenim un altre bloc on fem les "proves", perquè al pricipi ens el vam carregar fent canvis... i també consultem com "tunejar-lo" amb l'ajuda d'altres blocs, si entres al nostre apartat de "Prenem cafè amb..." en trobaràs dos: "El escaparate de Rosa" i "El balcón de Jaime"...
ResponEliminaVaja, nosaltres que ens pensàvem que havíem descobert la sopa d'alls! amb la recepta ;)
Gràcies per la teva visita bonica. Petons
Hola!
ResponEliminaT'he deixat una coseta al meu blog, espero que t'agradi.
Un salut
Eva
Ma Petite Boulangerie
Eva! moltes gràcies, ets el pa de cada dia... Petonets
ResponElimina