ELS DELICATESSEN
Petit canapè de paté de garota
amb llavors de rosella
Tastet enllitat de tataki de tonyina
amb sal maldon fumada
ELS DELICATESSEN
Petit canapè de paté de garota
amb llavors de rosella
Tastet enllitat de tataki de tonyina
amb sal maldon fumada
Que delicatesen, y que cacharritos tan apetecibles apra servir...
ResponEliminaGracias Su por tu visita, la verdad es que la "fireta" antigua -que es como conocemos a los cacharritos de cocina- dan mucho de si y queda muy gracioso, ya lo dicen que la comida entra por la vista... ;)
ResponEliminaUn abrazo!
Luxe d'entrants però també luxe de vaixella. És un regal de reis? Quins records més macos. M'encanten aquests entrants.
ResponEliminaSalut!!!!1
Eh que sí!? quan jugàvem a cuinetes... qui ens ho havia de dir que se li donaria utilitat... Avui costa tant de trobar aquesta fireta d'alumni, però encara es troba ;)
ResponEliminaAquests entrants van ser un petit repte a un familiar que és molt reaci a provar coses noves i vam sortir airosos! els va provar i li van agradar!
Una abraçada quintera!
Tot plegat, una cucada i molt, molt efectiu..
ResponEliminaM'han agradat molt tots els entrants i la manera com els presenteu. Què bons!!! Salutacions
ResponEliminaPaté de garotes!
ResponEliminaI on ho puc comprar això???
Ja estic esperant que arribi la temporada de garoines, quines ganes!!!
Bon any als de la Quinta de Luculus!!!
Maria i Francesc: moltes gràcies per les vostres paraules. Un bon any! ple de suculències.
ResponEliminaEster: El paté de garotes son d'una empresa asturiana "Conservas artesanas Agromar SA", nosaltres ho trobem habitualment en un local mig-restaurant mig-botiga que es diu "Condimentarius", al carrer Numància, entre Déu i Mata i Trav. de les Corts (per darrera de la Illa Diagonal), les llaunes són de 100 gr i costen 4,50 euros, també en tenen de llamàntol i cranc. Potser ho trobes en algun altre lloc i et donem el preu per a què tinguis una referència... Una abraçada!
Gràcies per la teva visita, ara he pogut conèixer el teu!!! Quins aperitius tan bons...i la fireta molt original per fer-la servir...ja vec que els hi hauré de "robar" a les meves nebodetes...jejeje!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Hahaha, pobres nebodetes! ;)
ResponEliminaGracias por enlazarme
ResponEliminaVisitaré tu blog. Muy bonito y alegre la música.
Saludos desde Sevilla.
Gracia por tu visita, el tuyo nos gusta mucho. Un cordial saludo desde Barcelona.
ResponEliminaNo os conocía y lo he hecho a través del comentario que me habeis dejado en mi blog. Me encanta el vuestro, así que seré una fiel seguidora.
ResponEliminaNo me funciona el traductor, así que deduzco que las garotas son erizos de mar y me encantan. Sobre el atún, que deciros, me pierde, como sea y en crudo también. Me encanta el sushi, el sashimi, la cocina japonesa en general.
Enhorabuena por el blog y nos seguimos viendo.
Besitos sin gluten
Sin gluten:
ResponEliminaGracias por tu visita. Sí, efectivamente, las "garotas" son erizos de mar. A nosotros la cocina japonesa también nos gusta mucho.
Ahora mismo nos ponemos a ver qué sucede con los traductores, a ver si lo solucionamos.
Un abrazo quintero
Se ve con una pinta muy buena !!!
ResponEliminaUn beso , cuidate .
Nancy
Fué una comida en petit comité y gustaron mucho. Por experiencia, la comida muchas veces entra por la vista, pero luego también ha de cumplir las expectativas que despierta, de lo contrario es un bluf.
ResponEliminaAfortunadament ya estoy mejor (aunque luego pillé la gripe intestinal!)
Un beso