Després de passar una grip de cavall, va venir l'aniversari de la meva mare, que des de que va morir el pare -i si aquesta data no cau en dia firer- agafem festa de la feina i anem a visitar i fer coses que la mare mai ha fet, per exemple mai ha esmorzat en una barra de bar i no havia anat, tampoc mai, al Bar Pinotxo de la Boqueria, així que, dit i fet, cap allà que vam anar a inaugurar noves experiències i una nova jornada festiva enmig de la setmana. Així que aquest post va dedicat a la mare i a totes les persones que com ella han lluitat tant en aquesta vida.
Ingredients:
o Ensaïmades o croissants, o totes dues coses
o Sucre
Preparació:
En una planxa calenta espolvorejar sucre i posar les ensaïmades o croissants de cap per avall. Amb algun estri o amb la mà (però compte de cremar-se que el sucre calent és perillossíssim) anar movent circularment la peça de pastisseria tot aixafant-la, quan el sucre comença a tenir un bonic color d'or vell, però que no es cremi! retirar i menjar bo i calent.
Notes:
o Aquí trobareu la recepta si voleu provar de fer vosaltres les ensaïmades.
El Juanito amb el seu gest i somriure característic que il·lumina l'entrada de la Boqueria. Al seu davant les ensaïmades i croissants, però també els xuxos, que volen ràpid, dels millors de Barcelona!
Felicitats a la teva mare i a tu per aquesta tan maravellosa idea que vas tenir per sorprendre-la. S'ho mereixen tot. Molt bona l'aposta d'anar a cal pinotxo. Segur que li va encantar. Per cert això del la reposteria a la planxa, que em dius, boníssim. Salut!!!!
ResponEliminaGràcies! no et pensis que moltes vegades és ella que ens sorpren: l'haguessis vist menjant amb palillos el primer dia que la vam portar a un japonès, com si ho haguès fet tota la vida...!
ResponEliminaAquest dia va estar encantada perquè li vam regalar el llibre de receptes del Pinotxo, i el Juanito li va escriure una dedicatòria que la va deixar ben estofada! després vam anar a fer una paelleta de bacallà i ceps que estava per llepar-se els dits i va caure trinco-tranco una botella de cava entre les dues!
Ostres que bona aquesta recepta, quina idea més genial
ResponEliminaI està riquíssima! així que si no es pot anar al Pinotxo a menjar-s'ho amb una copeta de cava es pot fer a casa, en pijama, un diumenge al matí ;)
ResponEliminaHola, soy Jaime, del blog el balcón de Jaime, quería decirte que tu blog me ha gustado mucho y que me a parecido muy buenas las recetas!! te felicito!! ;-) por si quieres ver mi blog :
ResponEliminahttp://elbalcondejaime.blogspot.com
es de trucos blogger, ayuda blogger, descargas, perros, gatos, agapornis (inseparables), ninfas, canarios, plantas, cocina y recetas y algunas cosillas más. Espero que te guste, un gran saludo!!
Gent, per tal com sou, us he deixat un detallet a la Menta, perquè seguiu així...
ResponEliminaGracias por seguir mi blog, gracias a ello he conocido los tuyos, que iré leyendo despacito y con mucho gusto. Un abrazo.
ResponEliminaTorno a ser jo, ara soc jo qui t'atorga aquest.
ResponEliminaT'he deixat un regalet al meu blog per quan vulguis passar a recollir-lo. Un reconeixement amigable. Per molts comentaris a compartir. I per molts premis a recollir.
Salut!!!!!!!!
Jaime:
ResponEliminaVisitaremos tu blog. Gracias por tu visita y apoyo.
Maria:
Moltíssimes gràcies! no saps la il·lusió que ens fa...
Nina Maguid:
Un placer de conocerte.
Olles i somriures:
Moltes, moltes gràcies, què fariem sense el vostre sonriure?
A tod@s:
Un beso!