Fotos del nostre segon pa, ara hem fet el "pa blanc" i us prometem que no us inserim més fotografies, la veritat és que aquesta maquineta i si es té cura de mesurar bé els ingredients rutlla força bé, sobretot per a nosaltres que som tan llecs en matèria paneril.
;)
Què bo sembla :) Ja vos veig montant-vos una panaderia jeje
ResponEliminaJo ja ne porto no sé quants, i lo nostre és sense gluten, encara així dissabte ma germana i mon cunyat ne van menjar i van dir que estava molt bo.
Avui no ne fet i tinc un mono de pa... però ja no me dóna temps. Així que ho hauré de fer-lo demà.
Hola wuapa!
ResponEliminaNosaltres amb el gluten problemes no en tenim però sí amb alguns fruits secs i algunes llavors... i els olis que desprenen i ho impregnen tot! No arribeu a imaginar quants medicaments porten com a excipient l'oli de cacahuet!
A nosaltres el pa sembla que també "s'evapora" ràpid...
Si avui no tens temps pots deixar la màquina programa per a que te'l faci per a l'hora que et convingui...
Un besito!
amics, tots dos pans tenen molt bona pinta, la veritat és que jo també vull començar a fer pa però encara no tinc màquina.
ResponEliminaquina teniu, vosaltres, que veig que us funciona?
Molt maco!! FELICITATSSSSSS!!
ResponEliminaMuchas gracias por visitar mi blog y seguirlo, también por darme la posibilidad de conocer el tuyo, lo estoy viendo y me parece muy bonito, con unas recetas deliciosas y muy bien presentadas.
ResponEliminaUn abrazo
María Pilar
Us ha sortit un pa que surt de la pantalla.
ResponEliminaHa quedat una preciositat i no m'extranya que el volgueu posar per que el veiem..
A tots gràcies pels vostres comentaris, ens animamolt rebre les vostres visites
ResponEliminaManel:
La màquina és una Moulinex que també fa baguettes (però encara no les hem provat de fer...). Però sembla que totes aquestes màquines donen molt bon resultat, el que sí que ens van aconsellar és que vigiléssim que la gaveta on es fa la massa i a la vegada fa de motlle del pa ha d'encaixar bé... Ja ens diràs si t'animes i volem veure fotos ;)
La vella carmanyola:
Gràcies! avui hem comprat una cosa molt "chic" francesa per conservar bé el pa, encara que ens el mangem a crema dent...
María Pilar:
Gracias por tus palabras y adelante con el tuyo! Un beso.
Maria:
Que surt de la pantalla!? aquesta si que és bona! :D
Estem contents perquè com som uns "pardillos" totals en això de fer pa doncs ens fa il·lusió veure que surten pans ;)
A tod@s: BESOS
El tercer pan se sale de la pantalla y me lo como para desayunar, jaja. Cada vez os sale más tremendo y más rico. Enhorabuena panaderos.
ResponEliminaPetons sin gluten
Hahahaha! ahora sí que tenemos verdaderas dudas: el tercero ¿cabrá en la cámara fotográfica? ¿cabrá en la cocina? ¿cabrá en el pisito? aich! qué miedo! atacados por un pan gigante! esta noche tendremos pesadillas ;)
ResponEliminaUn besazo
Al final experts en matèria paneril segur.
ResponEliminaSalut!!!!!
Ja ens agradaria, ja, però no serà possible -ésser experts- fins que no prescindim de màquines que ho fan tot..., ens empastifem fins els nassos de farina, que ens sucarrem els pèls dins del forn i obrem la "màgia" per mitjans propis. Per ésser francs hi ha quelcom d'impostura que fa que rebutgem la possibilitat de convertir-nos amb "experts". Això sí, mengem habitualment un pa decent que al nostre barri no trobem ;)
ResponEliminaexelente resultato.tiene muy buena pinta este pan.
ResponEliminaY estaba sabroso, lo que sobró para hacer migas ;)
ResponEliminaUn beso
Grax por visitar mi blog y darme la posibilidad de ver el tuyo .
ResponEliminaEste pan se ve rico y esponjoso !!!
Un beso , cuidate .
Nancy
Nancy: muchas gracias bonita! Mañana haremos migas de lo que quedó de ese pan ;) que van a salir de rechupete!
ResponEliminaUn beso