Benvinguda! El pa el vam fer amb la panificadora que ens van portar els reis mags, en un plis plas, vam seguir els consells de la recepta de pa bàsic (una mica per aprendre: aigua, sal, sucre, farina de força, llevat sec i llet en pols), tenia molt bona pinta i de sabor també estava bo però trobem que li faltava una mica de sal..., tapadet ens ha durat dies. No arribàvem mai a pensar que resultès tan fàcil i còmode i que fariem nosaltres el pa a casa ;) Un petó
Pues para ser el primer pan está genial. Si así os sale el primero, ni imaginar la evolución. Una tostadita por la mañana con un poco de aceite de oliva y a funcionar. Enhorabuena por este pan tan rico. Por cierto, la canción que suena en vuestro blog me parece una verdadera delicia, me gusta tanto que me la voy a poner en el movil, jeje. Besitos sin gluten
Zerogluten: No ha durado mucho el pan... ya vamos por el segundo... Sí que es una chulada la música y nos encanta que la uses.
Olles i somriures: És molt gratificant fer-ho un mateix, i pensem que vam tenir la sort dels principiants.
Mònica: És un problema pensar en quin farem ara perquè un de... que si un altre de...
La vella carmanyola: La veritat és que sí que dóna molt bon rotllo i tots al voltant de la maquineta com si fos el gran gurú que obrès màgia, hahahaha. Depen de quins fruits secs i llavors no les podrem emprar perquè patim del síndrome de Q...no-sé-com-collons-continua, que és una mena d'intolerància alimentària que ens pot portar al xoc anafilàctic..., i els olis del mateixos fruits poden contaminar la màquina..., però ja pensem ja en herbetes, farina d'espelta -que ens encanta-, olives, en fer baguettes, panets de llet, melmelades, ... i un sense parar!
Pero es el primer pan que has hecho en tu vida? No me lo puedo creer!!. Si este es el primero, como seran los proximos? A mi tambien me gusta mucho la musica que tienes. Un besazo
En serio! la maquinita la trajeron los Reyes Magos, y cuando vimos este pan nos quedamos gratamente sorprendidos porque imaginábamos que el primero sería un poco la prueba de fuego y que saldría como un churrillo, pero no... La verdad es que la música sí que tiene un tanto pegadizo, un tanto entrañable, un tanto chic. Un beso desde Barcelona
precioso blog y precioso pan... si así te ha quedado el primero...no quiero pensar en la panadera en que te vas a convertir, porque después del primero, viene otro y otro y otro.... ¡¡ya no puedes parar!!
lql by maragdis. Aquest bloc està sota una llicència de Creative Commons. Es pot fer ús d’ella sempre i quan no sigui per finalitats comercials i S'ESMENTI LA SEVA AUTORIA.
Com l'has fet??
ResponEliminaJo no n'he fet mai pero diuen que com fet a casa.. suposo, que com totes les coses!!
Un petonet.
Benvinguda! El pa el vam fer amb la panificadora que ens van portar els reis mags, en un plis plas, vam seguir els consells de la recepta de pa bàsic (una mica per aprendre: aigua, sal, sucre, farina de força, llevat sec i llet en pols), tenia molt bona pinta i de sabor també estava bo però trobem que li faltava una mica de sal..., tapadet ens ha durat dies.
ResponEliminaNo arribàvem mai a pensar que resultès tan fàcil i còmode i que fariem nosaltres el pa a casa ;)
Un petó
Pues para ser el primer pan está genial. Si así os sale el primero, ni imaginar la evolución. Una tostadita por la mañana con un poco de aceite de oliva y a funcionar. Enhorabuena por este pan tan rico.
ResponEliminaPor cierto, la canción que suena en vuestro blog me parece una verdadera delicia, me gusta tanto que me la voy a poner en el movil, jeje.
Besitos sin gluten
Molt rebó. Us ha quedat molt bo i tendre, almenys lo que reflexa la foto. Per a mi és una assignatura pendent. No he fet mai.
ResponEliminaSalut!!!!!
Ole ole!... i això només és el principi, i si no ja m'ho direu...Un petó
ResponEliminaEi molt bé!! a que dona molt bon rotllo fer pa a casa??
ResponEliminaAra teniu de povar-lo amb nous, pistaxos, pinyons, avellanes, olives negres sense pinyol, herbes provençals, xoriço andalus filatejat, pipes, ceba desidretada...
Ja veureu quin món es lo del pa i quan la casa fa aquella olor d'acabat de fer?? es molt maco fer pa, porta molta satisfació!!
Zerogluten:
ResponEliminaNo ha durado mucho el pan... ya vamos por el segundo... Sí que es una chulada la música y nos encanta que la uses.
Olles i somriures:
És molt gratificant fer-ho un mateix, i pensem que vam tenir la sort dels principiants.
Mònica:
És un problema pensar en quin farem ara perquè un de... que si un altre de...
La vella carmanyola:
La veritat és que sí que dóna molt bon rotllo i tots al voltant de la maquineta com si fos el gran gurú que obrès màgia, hahahaha. Depen de quins fruits secs i llavors no les podrem emprar perquè patim del síndrome de Q...no-sé-com-collons-continua, que és una mena d'intolerància alimentària que ens pot portar al xoc anafilàctic..., i els olis del mateixos fruits poden contaminar la màquina..., però ja pensem ja en herbetes, farina d'espelta -que ens encanta-, olives, en fer baguettes, panets de llet, melmelades, ... i un sense parar!
PARA TOD@S: Un petó ben fort/Un beso muy fuerte
Pero es el primer pan que has hecho en tu vida?
ResponEliminaNo me lo puedo creer!!.
Si este es el primero, como seran los proximos?
A mi tambien me gusta mucho la musica que tienes.
Un besazo
En serio! la maquinita la trajeron los Reyes Magos, y cuando vimos este pan nos quedamos gratamente sorprendidos porque imaginábamos que el primero sería un poco la prueba de fuego y que saldría como un churrillo, pero no...
ResponEliminaLa verdad es que la música sí que tiene un tanto pegadizo, un tanto entrañable, un tanto chic.
Un beso desde Barcelona
precioso blog y precioso pan... si así te ha quedado el primero...no quiero pensar en la panadera en que te vas a convertir, porque después del primero, viene otro y otro y otro.... ¡¡ya no puedes parar!!
ResponEliminaOnega:
ResponEliminaMuchas gracias por tus palabras tan animosas! Un beso
Quina bona pinta! Vos fareu experts en pans ja voràs :)
ResponElimina