Cuina catalana
Cuina de Nadal
Peix
PLAT PATRIMONIAL
Receptes
Receptes de campanilla
Receptes fàcils
Segons plats
Tot l'any
Fotografia de l'Atélier de Kitty
Ingredients:
o Cua de rap
o 2 cebes
o Pebre vermell
o Oli d'oliva
o Sal
Preparació:
Separar els dos filets del rap, treure l’espina i lligueu els dos filets junts. Untar-ho amb oli d'oliva i arrebossar-ho amb el pebre vermell. Posar-ho al forn en una safata sobre una base de ceba. Un cop cuit deixar-ho refredar i tallar-ho a rodanxes.
Suggeriments:
o Podeu demanar a la peixateria que us ho preparin a punt de lligar.
o Suggerim acompanyar-ho de verduretes i hortalisses al punt de cocció.
Fotografia de l'Atélier de Kitty
Ingredients:
o Cua de rap
o 2 cebes
o Pebre vermell
o Oli d'oliva
o Sal
Preparació:
Separar els dos filets del rap, treure l’espina i lligueu els dos filets junts. Untar-ho amb oli d'oliva i arrebossar-ho amb el pebre vermell. Posar-ho al forn en una safata sobre una base de ceba. Un cop cuit deixar-ho refredar i tallar-ho a rodanxes.
Suggeriments:
o Podeu demanar a la peixateria que us ho preparin a punt de lligar.
o Suggerim acompanyar-ho de verduretes i hortalisses al punt de cocció.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!