Cuina catalana
Cuina de Nadal
Galetes
Gandesa
PLAT PATRIMONIAL
Postres
Receptes d'hivern
Terra Alta
Terres de l'Ebre
A can Olleta de verdures hi ha una interessant entrada sobre les neules, mestres artesans i una ressenya històrica al voltant d'aquest dolç tan nadalenc.
Ingredients:
o 180 g de farina
o 180 g de sucre
o 180 g de mantega
o 240 g de clara d'ou
o Pell de llimona ratllada
o Aigua
Preparació:
Barrejar la farina, la mantega, el sucre, la clara d’ou i la ratlladura de llimona fins fer una pasta homogènia. Si la massa queda massa consistent afegir-hi unes gotes d’aigua. Deixar reposar la massa.
Fer rodones de pasta sobre paper vegetal i enfornar-les a 170º fins que siguin rosses. Treure-les del foc i ràpidament enrotllar-les, us podeu ajudar amb un bastonet o un altre estri cilíndric.
A can Olleta de verdures hi ha una interessant entrada sobre les neules, mestres artesans i una ressenya històrica al voltant d'aquest dolç tan nadalenc.
Ingredients:
o 180 g de farina
o 180 g de sucre
o 180 g de mantega
o 240 g de clara d'ou
o Pell de llimona ratllada
o Aigua
Preparació:
Barrejar la farina, la mantega, el sucre, la clara d’ou i la ratlladura de llimona fins fer una pasta homogènia. Si la massa queda massa consistent afegir-hi unes gotes d’aigua. Deixar reposar la massa.
Fer rodones de pasta sobre paper vegetal i enfornar-les a 170º fins que siguin rosses. Treure-les del foc i ràpidament enrotllar-les, us podeu ajudar amb un bastonet o un altre estri cilíndric.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Oooooooooooohhhhhhhhhhhhh!!!
ResponEliminaLa recepta de les neules!!! Ja tinc feina per l'any que ve: torro de massaà i neules!
Gràcies per socialitzar "informació estratègica"! ;-)
Salut, companys!
Doncs ja ens explicarem com ha anat... perquè nosaltres provarem de fer els vostres torrons de l'abuela Consuelo ;)
ResponEliminaUna codial abraçada i bon any nou!