Melindros

7.12.08





Ingredients:
o 200 g de farina
o 150 g de sucre
o 5 ous
o Sucre llustre

Preparació:
Separar els rovells de les clares d'ou. Batre els rovells d’ou amb el sucre fins fer una barreja esponjosa. Afegir-hi de mica en mica la farina tamisada i anar treballant la massa. Afegir les clares muntades a punt de neu molt fort amb molta cura. Omplir una mànega pastissera amb forat ródo ambla pasta anterior i estedre-la sobre paper vegetal, fent unes tires d’uns 5 o 6 cm de llarg i separades; espolsar-hi sucre llustre per damunt.

Posar la safata al forn a una temperatura forta, uns 10 a 12 minuts, fins que es dauri la superfície dels melindros.

Suggeriments:
o Ideals per sucar en xocolata desfeta.
o Els podeu fer petitons que són molt llèpols
o Els melindros també es poden usar per fer bases d'altres pastissos o guarniment de postres.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design