Cuina catalana
Galetes
Gandesa
Llepolies
PLAT PATRIMONIAL
Postres
Receptes
Terra Alta
Terres de l'Ebre
Tot l'any
Ingredients:
o 200 g de farina
o 150 g de sucre
o 5 ous
o Sucre llustre
Preparació:
Separar els rovells de les clares d'ou. Batre els rovells d’ou amb el sucre fins fer una barreja esponjosa. Afegir-hi de mica en mica la farina tamisada i anar treballant la massa. Afegir les clares muntades a punt de neu molt fort amb molta cura. Omplir una mànega pastissera amb forat ródo ambla pasta anterior i estedre-la sobre paper vegetal, fent unes tires d’uns 5 o 6 cm de llarg i separades; espolsar-hi sucre llustre per damunt.
Posar la safata al forn a una temperatura forta, uns 10 a 12 minuts, fins que es dauri la superfície dels melindros.
Suggeriments:
o Ideals per sucar en xocolata desfeta.
o Els podeu fer petitons que són molt llèpols
o Els melindros també es poden usar per fer bases d'altres pastissos o guarniment de postres.
Ingredients:
o 200 g de farina
o 150 g de sucre
o 5 ous
o Sucre llustre
Preparació:
Separar els rovells de les clares d'ou. Batre els rovells d’ou amb el sucre fins fer una barreja esponjosa. Afegir-hi de mica en mica la farina tamisada i anar treballant la massa. Afegir les clares muntades a punt de neu molt fort amb molta cura. Omplir una mànega pastissera amb forat ródo ambla pasta anterior i estedre-la sobre paper vegetal, fent unes tires d’uns 5 o 6 cm de llarg i separades; espolsar-hi sucre llustre per damunt.
Posar la safata al forn a una temperatura forta, uns 10 a 12 minuts, fins que es dauri la superfície dels melindros.
Suggeriments:
o Ideals per sucar en xocolata desfeta.
o Els podeu fer petitons que són molt llèpols
o Els melindros també es poden usar per fer bases d'altres pastissos o guarniment de postres.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!