Fotografia extreta del bloc La cuina de casa
PERES A LA MENTA
Ingredients: o Peres de carn forta o Aigua o Sucre o Licor de menta
Preparació: Pelar les peres i treure’ls el cor. Posar-les a coure en un cassó amb l’aigua, el sucre i el licor fins que siguin toves. Deixar refredar i guardar-les a la nevera ben cobertes amb l’almívar.
Suggeriments: o També es pot emprat xarop de xocolata. o Podeu provar de fer-les amb cava, a veure què tal us surten.
| PERES AL VI NEGRE
Ingredients: o Peres de carn forta o Vi negre DO Terra Alta o 1 canó de canyella o Sucre o Pell de Taronja
Preparació: Posar a bullir el vi amb les peres, el sucre, la branca de canyella i la pell de taronja. Deixar coure fins que les peres estiguin toves, retirar-les i concentrar el suc restant de la cocció, tornar a afegir les peres i deixar-ho refredar. Suggeriments: o Si sou agosarats proveu de posar romaní i no la canyella. o Es pot fer amb prunes seques en comptes de peres. o Amb préssec de vinya també és riquíssim. o La pell pot ser de llimona. o Podeu afegir clau d’espècia o uns grans de pebre negre.
|
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!