Salsa de llima

26.11.08



Pintura de l'Antonio de Felipe

Ingredients:
o Suc natural de llima
o Nata líquida de cuinar
o Mantega
o Maizena per espesseir
o Sal
o Gotes de salsa Perrins (opcional)
o Gotes de conyac (opcional)

Preparació:
Posar els ingredients en cru en un cassó i posar-ho a foc lent, anar remenant fins que comenci a espesseir, tastar de sal i rectificar si fos necessari.

Suggeriments:
o Podeu prescindir de la Maizena, el que llavors us quedarà una salsa molt lleugera.
o Podeu provar de fer-la amb llimona o taronja.
o Aquesta salsa la fem per plats de pasta com ara els tortellini de llimona, amb carns com el llomillo o amb peix blanc fet a la planxa.

2 comentaris

  1. Uff, aquesta l'agafo en prèstec, és que la llima m'encanta! Un petó i gràcies

    ResponElimina
  2. Doncs és un plaer per nosaltres saber-ho.
    Que aprofiti,
    LQL
    Si cliques directament la recepta tindràs l'opció d'imprimir-la sense necessitat d'imprimir 15 fulls amb elements del bloc.

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design