

Ingredients:
o Suc natural de llima
o Nata líquida de cuinar
o Mantega
o Maizena per espesseir
o Sal
o Gotes de salsa Perrins (opcional)
o Gotes de conyac (opcional)
Preparació:
Posar els ingredients en cru en un cassó i posar-ho a foc lent, anar remenant fins que comenci a espesseir, tastar de sal i rectificar si fos necessari.
Suggeriments:
o Podeu prescindir de la Maizena, el que llavors us quedarà una salsa molt lleugera.
o Podeu provar de fer-la amb llimona o taronja.
o Aquesta salsa la fem per plats de pasta com ara els tortellini de llimona, amb carns com el llomillo o amb peix blanc fet a la planxa.
Uff, aquesta l'agafo en prèstec, és que la llima m'encanta! Un petó i gràcies
ResponEliminaDoncs és un plaer per nosaltres saber-ho.
ResponEliminaQue aprofiti,
LQL
Si cliques directament la recepta tindràs l'opció d'imprimir-la sense necessitat d'imprimir 15 fulls amb elements del bloc.