Anem escalfant fogons i mireu quina oferta de monogràfics de cuina de Nadal en ofereix SU 23.11 Espai de cuina, de Terrassa:
Monogràfic de cuina de Nadal I
Pecat de pernil ibèric i formatge
Cruixent de peix i marisc
Rodó de pularda farcit de foie mi-cuit, poma i tòfona
Bombons de fruits vermells al Grand Marnier
Monogràfic de cuina de Nadal II
Capuccino calent
Farcellets de mascarpone, pinyons i panses
Llagostins amb patata confitada, ou poché i salsa de Porto
Diamants de llimona
Pinta bé, no? aquestes propostes tan agosarades... Per a més informació sobre dates, horaris, preus i contacte clicar la imatge:
Mare de déu senyor!
ResponEliminaSi és que ens posem a navegar per blocs de cuina i no els acabem mai!
M'agrada molt el vostre, també. Us faré un enllaç en quant tingui un momentet.
Molta sort!!!
Ester (Picarona)
Moltes gràcies.
ResponEliminaNi que ho diguis que en hi ha un fotimer, però és molt difícil de fer una tria perquè el nivell és molt alt.