Heu provat mai la Torta del Casar amb la confitura de violetes?
Ingredients:
o 1 fetge d’ànec fresc
o Aigua
Preparació:
Posar una olla amb aigua a bullir. No treure en cap moment de l’envasat al buit el fetge d’ànec. Quan arrenca a bullir l’aigua apagar el foc i abocar-hi el fetge tal qual, envasat, i deixar-lo a dins fins que l’aigua es refredi.
Un cop refredada l’aigua retirar el fetge i guardar-lo a la nevera un mínim de 12 hores, millor si és més.
Llescar-lo i treure amb cura els nervis i amanir-lo amb sal gruixuda i pebre.
Fàcil, no?
Suggeriments:
o Utilitzar una bona sal gruixuda i el pebre que us recomanem és el de Sechuan.
o Marida molt bé amb el mi-cuit els vins de la zona francesa de Sauternes, que son vins elaborats a partir que el raïm gairebé quan és pansa. El vostre cellerista us pot aconsellar molt bé al respecte.
o Acompanyat amb confitura de flors de violeta.
Notes:
o Us observem que aquelles llenques de mi-cuit que no utilitzareu les podeu congelar.
o També al congelador es pot conservar els extrems, el greix sobrant i els trossos no agraciats que per cuinar alguns platillos o fer canelons són ideals.
o De fetge fresc no resulta gaire fàcil de trobar, però hi ha moltes xarcuteries que sota comanda en porten. Pregunteu als vostres establiments habituals...
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!