La cuynera catalana es va editar per primer cop el 1835.
Podreu observar que la recepta de la crema catalana no ha sofert modificacions. Recordem de petits que aquest postre tan llèpol només es feia un cop a l'any: el dia de Sant Josep i esdevenia una festa a la cuina on s'ajuntaven les dones de la família per preparar el dinar i aquest deliciós postre, que unes hores abans de l'àpat es feia refredar en els seus platets estesos a la taula de la cuina, fins un any, que el gat va fer de les seves...
Suggeriments:
o Proveu de fer la crema, al fons del plat li poseu una rodanya de pinya natural i ho cobriu amb la crema, i ja ens direu.
Cuina catalana
Curiositats
Gandesa
Lectures
Literatura
Miscel·lània
Olla de Llibres i Cols
PLAT PATRIMONIAL
Postres
Receptes
Terra Alta
Terres de l'Ebre
Tot l'any
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!