Fotografia de Josep A. Conesa
PLAT PATRIMONIAL
Ingredients: o Bacallà o Mel de mil flors o de romaní o Farina o Oli d'oliva
Preparació: Tallar el bacallà en tires no molt amples.
Preparar una pasta amb l'aigua, la farina i la mel i arrebossar el bacallà i fregir-lo després.
Servir-lo de forma immediata.
Notes: o Hi ha qui abans li dóna un toc d'ebullició en una cassola de fang, amb la pell del bacallà a la vista, amb una fulla de llorer, un tros de canonet de canyella i julivert. Es retira quan comença a escumar i es deixa refredar i s'aixuga.
|
LA NOSTRA PROPOSTA
Ingredients: o Bacallà o Mel de mil flors o de romaní o Pinyons torrats o Crema de llet / Suc natural de taronja o Farina o Oli d'oliva
Preparació: S'enfarina el bacallà i es fregeix.
En una safata de forn s'hi posa la mel, només una mica, els talls de bacallà, els pinyons torrats i la crema de llet o el suc de taronja si us heu decidit per aquesta darrera opció.
Enfornar-ho no gaires minuts -8 o 10- amb el forn prèviament escalfat, a uns 200º.
Suggeriments: o Nosaltres l'acompanyem amb verduretes al vapor, amb pèsols del Maresme, i de vegades també fem una salseta de sobrassada amb mel.
|
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!