Remenat de bolets

7.10.08





Ingredients
o 2 ous
o Botifarra negra
o Cansalada del coll
o All i julivert
Bolets variats:
o Peus de rata
o Trompetes de la mort
o Rovellons
o Rossinyols
o Ceps
o Ous de reig
o Llenegues

Preparació
Tallem els bolets a trossets no gaire petits, i els fem fregir en una paella.
Fregim uns trossos de cansalada i la botifarra negra.
Piquem una mica d'all i julivert i n'afegim a la paella dels bolets.
Fem dos buits a la paella on tenim els bolets i hi afegim en cadascun un ou. Els fregim.
S'emplata tot: els bolets, la cansalada i la botifarra.

2 comentaris

  1. Benvolguts:
    Us deixo aquest comentari per fer-vos saber que us hem inclòs a la nostra secció d'enllaços de cuina en catala, al bloc Olleta de verdures.
    Si no us fa gràcia constar-hi, digueu-nos-ho i us treurem: no tenim la més mínima intenció de fer-hi constar qui no vulgui ser-hi!
    I felicitats pel bloc: us acabem de descobrir i ens ha resultat molt interessant. Sobretot, la inciativa del plat patrimonial de Catalunya!

    Salut!

    Massitet

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per les vostres paraules i per incloure'ns en el vostre bloc. Nosaltres ja coneixíem la vostra "Olleta de Verdures" i ens ha encantat que ens inclogéssiu.

    Una de les coses que tenim pendents de fer és obrir una secció on relacionar blocs que entenem tenim una mateixa sintonia. Estarem en contacte.

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design