Bolets
Cuina catalana
Entrants freds i calents
Receptes
Receptes de tardor
Ingredients
o 2 ous
o Botifarra negra
o Cansalada del coll
o All i julivert
Bolets variats:
o Peus de rata
o Trompetes de la mort
o Rovellons
o Rossinyols
o Ceps
o Ous de reig
o Llenegues
Preparació
Tallem els bolets a trossets no gaire petits, i els fem fregir en una paella.
Fregim uns trossos de cansalada i la botifarra negra.
Piquem una mica d'all i julivert i n'afegim a la paella dels bolets.
Fem dos buits a la paella on tenim els bolets i hi afegim en cadascun un ou. Els fregim.
S'emplata tot: els bolets, la cansalada i la botifarra.
Ingredients
o 2 ous
o Botifarra negra
o Cansalada del coll
o All i julivert
Bolets variats:
o Peus de rata
o Trompetes de la mort
o Rovellons
o Rossinyols
o Ceps
o Ous de reig
o Llenegues
Preparació
Tallem els bolets a trossets no gaire petits, i els fem fregir en una paella.
Fregim uns trossos de cansalada i la botifarra negra.
Piquem una mica d'all i julivert i n'afegim a la paella dels bolets.
Fem dos buits a la paella on tenim els bolets i hi afegim en cadascun un ou. Els fregim.
S'emplata tot: els bolets, la cansalada i la botifarra.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Benvolguts:
ResponEliminaUs deixo aquest comentari per fer-vos saber que us hem inclòs a la nostra secció d'enllaços de cuina en catala, al bloc Olleta de verdures.
Si no us fa gràcia constar-hi, digueu-nos-ho i us treurem: no tenim la més mínima intenció de fer-hi constar qui no vulgui ser-hi!
I felicitats pel bloc: us acabem de descobrir i ens ha resultat molt interessant. Sobretot, la inciativa del plat patrimonial de Catalunya!
Salut!
Massitet
Moltes gràcies per les vostres paraules i per incloure'ns en el vostre bloc. Nosaltres ja coneixíem la vostra "Olleta de Verdures" i ens ha encantat que ens inclogéssiu.
ResponEliminaUna de les coses que tenim pendents de fer és obrir una secció on relacionar blocs que entenem tenim una mateixa sintonia. Estarem en contacte.