Com que s'acosta la XXI Festa del Vi de Gandesa us inserim una nova recepta de la cuina terraltina com són els redots (o rodots) a la cassola
Aquesta recepta ha estat emesa pel programa Cuines de TV3, de la mà de la Núria Miralles, de l'Hotel Miralles, a Horta de Sant Joan. Us la reproduïm íntegra i literalment.
Ingredients:
o 6 ous
o 1 got d'oli d'oliva
o 1 got de suc de taronja
o 1 got de sucre
o ½ got d'anís
o Ratlladura de 2 llimones
o 32 g de llevat en pols
o Farina
o Oli d'oliva per fregir
Preparació:
Per començar, bateu els ous en un bol. A continuació, afegiu-hi el sucre, l'oli calent, el suc de taronja, l'anís i la ratlladura de llimona. Remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi la farina de mica en mica i comenceu a barrejar-ho amb les mans. Abans de posar-hi tota la farina, afegiu-hi el llevat. Quan tingueu una massa homogènia, deixeu-ho reposar una hora a la nevera tapat amb un drap. Finalment, quan la massa estigui reposada, unteu-vos els dits amb oli, feu dues boletes de massa, aixafeu-les l'una contra l'altra, feu-hi un forat al mig amb el dit i poseu-ho a fregir en una paella amb oli abundant. I ja per acabar, poseu els redots fregits sobre un paper absorbent, arrebosseu-los amb sucre i ja podreu emplatar-los.
A la Fontcalda...
Cuina catalana
De restaurant
Gandesa
Llepolies
PLAT PATRIMONIAL
Postres
Receptes
Terra Alta
Terres de l'Ebre
Tot l'any
Visitar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!