Sabons de Gianna Rose Atelier
Aprofitant l'avinentesa que s'acosta la XXI Festa del Vi de Gandesa aprofitarem per inserir-vos receptes tradicionals de la cuina terraltina, encara que no únicament, alhora que la secció Nulla dies sine linea estarà dedicada al vi.
Aquesta recepta ha estat emesa pel programa Cuines de TV3, de la mà del Salvador Miralles, de l'Hotel Miralles, a Horta de Sant Joan. Us la reproduïm íntegra i literalment.
Ingredients:
o 1 kg de carn de crestó (cabrit capat)
o ½ l d'oli d'oliva
o ½ l de vinagre de vi
o 1 cabeça d'alls
o 2 fulles de llorer
o Julivert
o Orenga
o 1 cullerada de pebre vermell dolç
o Sal
Preparació:
Per començar, saleu la carn de crestó i poseu-la en una cassola amb els alls sencers, el llorer, el julivert, l'orenga en branca, el vinagre i l'oli, i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 hores. A continuació, traieu la cassola de la nevera i deixeu coure l'escabetx al foc durant 2 hores. Després, rectifiqueu-ho de sal.
I ja per acabar, serviu el plat tebi.
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!