Crustacis i Marisc
Entrants freds i calents
Llegums
Receptes
Receptes de campanilla
Receptes fàcils
Tot l'any
Ingredients:
o Vieires
o Cigrons cuits
o Tomàquet
o Pebrot vermell
o Ceba
o Sal
o Oli d'oliva
Preparació:
En un wok o una cassola de fang posar un rajolí d'oli i fer saltar les vieires una mica, afegir els cigrons i saltar-los una estona, salar-ho una micona i reservar.
Preparar un sofregit amb el tomàquet, pebrot vermell i la ceba, que el sofregit estigui ben confitadet. Un cop tot ben sofregit afegir-ho a l'anterior i remenar-ho bé, deixar coure a foc baix.
Per últim, afegir una mica d'aigua calenta que no arribi a cobrir els cigrons i deixar que faci el xup-xup, provar de sal i rectificar si fos el cas.
Ingredients:
o Vieires
o Cigrons cuits
o Tomàquet
o Pebrot vermell
o Ceba
o Sal
o Oli d'oliva
Preparació:
En un wok o una cassola de fang posar un rajolí d'oli i fer saltar les vieires una mica, afegir els cigrons i saltar-los una estona, salar-ho una micona i reservar.
Preparar un sofregit amb el tomàquet, pebrot vermell i la ceba, que el sofregit estigui ben confitadet. Un cop tot ben sofregit afegir-ho a l'anterior i remenar-ho bé, deixar coure a foc baix.
Per últim, afegir una mica d'aigua calenta que no arribi a cobrir els cigrons i deixar que faci el xup-xup, provar de sal i rectificar si fos el cas.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!