Cigrons amb vieires

23.10.08






Ingredients:
o Vieires
o Cigrons cuits
o Tomàquet
o Pebrot vermell
o Ceba
o Sal
o Oli d'oliva

Preparació:
En un wok o una cassola de fang posar un rajolí d'oli i fer saltar les vieires una mica, afegir els cigrons i saltar-los una estona, salar-ho una micona i reservar.

Preparar un sofregit amb el tomàquet, pebrot vermell i la ceba, que el sofregit estigui ben confitadet. Un cop tot ben sofregit afegir-ho a l'anterior i remenar-ho bé, deixar coure a foc baix.

Per últim, afegir una mica d'aigua calenta que no arribi a cobrir els cigrons i deixar que faci el xup-xup, provar de sal i rectificar si fos el cas.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design