Bolets
Entrants freds i calents
Llegums
Receptes
Receptes de tardor
Tot l'any
Recepta gentilesa de la Núria Moreno de Sant Pere de Ribes
Ingredients:
o Cigrons cuits
o Variació de bolets (xampinyons, shiitake, gírgoles...)
o Cors de carxofa
o Puntes d’espàrrecs verds
o Algun tipus d’algues (opcional)
o Oli aromatitzat amb alfàbrega (opcional)
Preparació:
Es fregeixen, preferiblement amb wok, els cors de carxofa, els espàrrecs i el bolets (tot per separat) després ho ajuntem amb els cigrons i per últim les algues i llestos, amanir amb l'oli d'alfàbrega.
Notes:
Si li afegiu un sustet de comí o matafaluga, que tenen propietats carminatives, tot anirà oli en un llum.
Recepta gentilesa de la Núria Moreno de Sant Pere de Ribes
Ingredients:
o Cigrons cuits
o Variació de bolets (xampinyons, shiitake, gírgoles...)
o Cors de carxofa
o Puntes d’espàrrecs verds
o Algun tipus d’algues (opcional)
o Oli aromatitzat amb alfàbrega (opcional)
Preparació:
Es fregeixen, preferiblement amb wok, els cors de carxofa, els espàrrecs i el bolets (tot per separat) després ho ajuntem amb els cigrons i per últim les algues i llestos, amanir amb l'oli d'alfàbrega.
Notes:
Si li afegiu un sustet de comí o matafaluga, que tenen propietats carminatives, tot anirà oli en un llum.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!