

Ingredients
o Assortit de fulles d’amanida (enciam, escarola, etc.) al gust, també brots
o Figues
o Llenques de pernil
o Formatge de cabra fresc
o Tomàquets secs o confitura de tomàquet
o Un grapat de pinyons
o Formatge parmesà
o Oli d’oliva
o Vinagre balsàmic
o Sal i pebre
Preparació
Netejar els ingredients de l’amanida i preparar una vinagreta suau amb 1/3 parts de vinagre balsàmic i 2/3 parts d’oli d’oliva i amanir les fulles amb la vinagreta.
Netejar les figues i tallar-les en quatre. Trossejar el formatge de cabra en daus petits. Daurar un xic el grapat de pinyons.
Per muntar el plat es fa un llit amb les fulles i es posa al damunt les figues, els bocins de formatge de cabra i les llenques de pernil. Finalment s’afegeix els pinyons torrats, bocins de tomàquet sec (o tocs de confitura de tomàquet) i unes raspadures de formatge parmesà.
Suggeriments
Recomanem les figues negres de les anomenades coll de dama.
Moltes gràcies a voste pels vostres recetes de cuina que són fantastiques! En aquest cas he llegit i penso fer-le alguns de estas de figues.
ResponEliminaPetons i molt anim per seguir publicant les seves recetes de cuine.