Carns
Cuina internacional
Curiositats
Fruites
Receptes
Receptes fàcils
Salsetes
Segons plats
Tot l'any
Truquets
Imatge de pintura sobre seda disseny de Dseda+
Ingredients:
o Pollastre desossat
o Pastanaga
o Brot de soja
o Ceba
o Salsa de soja
o Pinya natural
o Ametlles torrades
o Oli d'oliva
o Sal
o Refresc de cola
Preparació:
El pollastre desossat fer-ne tallades molt petites i salar-ho. Col·locar el wok al foc amb un rajolí d'oli i saltejar el pollastre, acte seguit anar afegint la pastanaga i la ceba que haureu tallat en juliana i els brots de soja. Afegir els daus de pinya i un rajolí de la salsa de soja. En darrer lloc posar a saltejar les ametlles torrades i el refresc de cola, rectificar de sal, si cal, i deixar-ho uns minuts.
Suggeriments:
o Ho podeu acompanyar amb una mica d'arròs blanc o tres delícies.
o La ceba i la pastanaga han de tenir el punt cruixent, no s'han de fer allò confitadet que tan ens agrada.
Notes:
o No deixa d'ésser un agredolç suau però molt suggerent i gens carregós.
o Si no teniu wok ho podeu fer amb una paella però cal tenir en compte que el foc ha de ser fort i anar remenant sovint.
Imatge de pintura sobre seda disseny de Dseda+
Ingredients:
o Pollastre desossat
o Pastanaga
o Brot de soja
o Ceba
o Salsa de soja
o Pinya natural
o Ametlles torrades
o Oli d'oliva
o Sal
o Refresc de cola
Preparació:
El pollastre desossat fer-ne tallades molt petites i salar-ho. Col·locar el wok al foc amb un rajolí d'oli i saltejar el pollastre, acte seguit anar afegint la pastanaga i la ceba que haureu tallat en juliana i els brots de soja. Afegir els daus de pinya i un rajolí de la salsa de soja. En darrer lloc posar a saltejar les ametlles torrades i el refresc de cola, rectificar de sal, si cal, i deixar-ho uns minuts.
Suggeriments:
o Ho podeu acompanyar amb una mica d'arròs blanc o tres delícies.
o La ceba i la pastanaga han de tenir el punt cruixent, no s'han de fer allò confitadet que tan ens agrada.
Notes:
o No deixa d'ésser un agredolç suau però molt suggerent i gens carregós.
o Si no teniu wok ho podeu fer amb una paella però cal tenir en compte que el foc ha de ser fort i anar remenant sovint.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!