Cuina internacional
Entrants freds i calents
Olis
Pastes
Receptes
Receptes fàcils
Salsetes
Tot l'any
Truquets
Ingredients:
(Les quantitats són les que entrin en el palmell de la mà)
o Alfàfrega fresca
o Festucs
o Olives negres mortes de l'Aragó
o Formatge parmesà
o Oli d'oliva, tot el que es begui
Preparació:
Desclovar els festucs i pelar-los. Amb el robot o el braç elèctric triturar-ho tot junt.
Suggeriments:
o Desclovar i pelar els pistatxos porta una mica de feina així que si en feu més quantitat ho podeu congelar en porcions individuals, i tenir-ho preparat per a més endavant.
Notes:
o L'alfàbrega millor que sigui de la fulla ample.
o Si no el voleu molt espès afegiu més oli.
o El formatge parmesà us recomanem el de la DOP Reggiano.
Ingredients:
(Les quantitats són les que entrin en el palmell de la mà)
o Alfàfrega fresca
o Festucs
o Olives negres mortes de l'Aragó
o Formatge parmesà
o Oli d'oliva, tot el que es begui
Preparació:
Desclovar els festucs i pelar-los. Amb el robot o el braç elèctric triturar-ho tot junt.
Suggeriments:
o Desclovar i pelar els pistatxos porta una mica de feina així que si en feu més quantitat ho podeu congelar en porcions individuals, i tenir-ho preparat per a més endavant.
Notes:
o L'alfàbrega millor que sigui de la fulla ample.
o Si no el voleu molt espès afegiu més oli.
o El formatge parmesà us recomanem el de la DOP Reggiano.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Bones vacances Luculus & Co. Us afegim al nostre blog per la gran feina que feu. Un petó de gateta!
ResponEliminaMoltes gràcies gatones, un ronroneig
ResponElimina