


Veure la introducció que us fèiem del Pa amb vi i sucre.
Hi ha diverses variants del Pa amb oli:
o sol
o amb sal
o amb all
o amb all i sal
o amb sal i pebre vermell (variant coneguda com la sobrassada de pobre)
o amb sucre
o amb xocolata
Ingredients:
o Llesques de pa
o Oli d'oliva
o Sal, all, pebre vermell, sucre, o ratlladures de xocolata
Preparació:
Amanir el pa amb l'oli d'oliva i espolvorejar després amb un dels tres ingredients: sal, sucre o les ratlladures de xocolata; o refregar un all i afegir-li sal.
Notes:
o Mentre que el pa amb oli i sal (també amb all) es pot acompanyar d'embutits i altres i es pot menjar en qualsevol moment del dia, esmorçar, entreniment abans d'un àpat, etc. les variants dolces són més indicades per als berenars.
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!