A la Fontcalda...
Altres receptes
Cuina catalana
Gandesa
Olis
Pa
PLAT PATRIMONIAL
Receptes
Terra Alta
Terres de l'Ebre
Tot l'any
Veure la introducció que us fèiem del Pa amb vi i sucre.
Hi ha diverses variants del Pa amb oli:
o sol
o amb sal
o amb all
o amb all i sal
o amb sal i pebre vermell (variant coneguda com la sobrassada de pobre)
o amb sucre
o amb xocolata
Ingredients:
o Llesques de pa
o Oli d'oliva
o Sal, all, pebre vermell, sucre, o ratlladures de xocolata
Preparació:
Amanir el pa amb l'oli d'oliva i espolvorejar després amb un dels tres ingredients: sal, sucre o les ratlladures de xocolata; o refregar un all i afegir-li sal.
Notes:
o Mentre que el pa amb oli i sal (també amb all) es pot acompanyar d'embutits i altres i es pot menjar en qualsevol moment del dia, esmorçar, entreniment abans d'un àpat, etc. les variants dolces són més indicades per als berenars.
Veure la introducció que us fèiem del Pa amb vi i sucre.
Hi ha diverses variants del Pa amb oli:
o sol
o amb sal
o amb all
o amb all i sal
o amb sal i pebre vermell (variant coneguda com la sobrassada de pobre)
o amb sucre
o amb xocolata
Ingredients:
o Llesques de pa
o Oli d'oliva
o Sal, all, pebre vermell, sucre, o ratlladures de xocolata
Preparació:
Amanir el pa amb l'oli d'oliva i espolvorejar després amb un dels tres ingredients: sal, sucre o les ratlladures de xocolata; o refregar un all i afegir-li sal.
Notes:
o Mentre que el pa amb oli i sal (també amb all) es pot acompanyar d'embutits i altres i es pot menjar en qualsevol moment del dia, esmorçar, entreniment abans d'un àpat, etc. les variants dolces són més indicades per als berenars.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!