A la Fontcalda...
Amanides
Entrants freds i calents
Hortalisses
Lactis
Receptes
Receptes d'estiu
Receptes de primavera
Receptes fàcils
Tot l'any
Ventall de seda pintada de la Concha Blanch
Ingredients:
o Enciams diferents
o Ruca
o Filets de seitó en vinagre
o Mozzarella di Bufala
o Tomàquet d'amanir
o Alfàbrega picada
o Oli d'oliva
o Sal
Preparació
Netejar bé el verd de l'amanida i el tomàquet. Fer un fons amb les fulles i els tomàquets tallats a rodanxes. Al damunt col·locar els filets de seitó en vinagre i les làmines de la Mozzarella di Bufala, un polsim de sal i amanir generosament amb alfàbrega picada i l'oli d'oliva.
Suggeriments:
o Servir fresca, i no amanir fins el darrer moment.
o També podeu usar sal gruixuda.
Notes:
o La Mozzarella di Bufala és una Denominació d'Origen Protegida italiana.
o Per a les fulles de verd és una mica al vostre gust i el que disposeu en aquells moments.
Ventall de seda pintada de la Concha Blanch
Ingredients:
o Enciams diferents
o Ruca
o Filets de seitó en vinagre
o Mozzarella di Bufala
o Tomàquet d'amanir
o Alfàbrega picada
o Oli d'oliva
o Sal
Preparació
Netejar bé el verd de l'amanida i el tomàquet. Fer un fons amb les fulles i els tomàquets tallats a rodanxes. Al damunt col·locar els filets de seitó en vinagre i les làmines de la Mozzarella di Bufala, un polsim de sal i amanir generosament amb alfàbrega picada i l'oli d'oliva.
Suggeriments:
o Servir fresca, i no amanir fins el darrer moment.
o També podeu usar sal gruixuda.
Notes:
o La Mozzarella di Bufala és una Denominació d'Origen Protegida italiana.
o Per a les fulles de verd és una mica al vostre gust i el que disposeu en aquells moments.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!