Us fem dues propostes: una SOPA i una AMANIDA, els ingredients són els mateixos per ambdues.
INGREDIENTS COMUNS: o Taronges, millor les de fer suc o Pastanagues o Canyella en pols o Unes gotes de llimona o Sal (optativa) o Mel (optativa) o Oli (optatiu)
SOPA
Preparació: Fer suc de les taronges i liquar les pastanagues, afegir les gotes de llimones per evitar que les pastanagues s’oxidin, barrejar-ho tot i afegir la canyella, si voleu ho podeu amanir amb la resta d’ingredient optatius.
| AMANIDA
Preparació: Tallar les taronges en rodanxes, però reservar alguna per fer-ne suc. Ratllar les pastanagues o tallar-les en juliana molt fina, tenint cura de posar-li les gotes de llimona per a què no ennegreixin. Al suc de taronja li afegiu la canyella, i si voleu la resta d’amaniment (sal, mel i oli).
Posar al fons del plat o safata les rodanxes de taronja, al damunt les ratlladures de pastanaga, i afegir el suc preparat.
Suggeriments: o Servir molt fresc. Si voleu decorar els plats recomanem unes fulles fresques de menta.
Notes: o És una recepta molt refrescant pels dies de calor, però no gaire indicada en cas de patir restrenyiments per l’acció de la pastanaga a l’organisme. o També podeu optar per acompanyar l’amanida amb una salsa de iogurt.
|
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!