
Cuinetes al mercat flotant de Damnoam Saduak (Tailàndia)

Ingredients per a 4 persones:
3 pots de llet de coco, per cuinar
filets de pollastre
enciam
1 pastanaga
1 carbassó
1 tomàquet madur (opcional)
2 tiges de lemonn grass
2 coralets
Sal
¼ l d’aigua
Preparació:
Infusionar en el quart de litre d’aigua les tiges del lemonn grass i els dos coralets. Colar-ho i reservar l’aigua.
Tallar en juliana el carbassó, el tomàquet, l’enciam i la pastanaga i barrejar-ho. Reservar-ho.
En una olla posar a bullir la llet de coco, els filets de pollastre tallats en juliana, la sal i l’aigua resultant de la infusió. Un cop ha bullit, no cal gaire estona, afegir les crudités. Remenar un xic i retirar, perquè les crudités han de tenir aquell punt de cru.
Suggeriments:
Esperar fins el darrer moment per afegir les crudités perquè es panseixen ràpid.
Notes:
També serveix una bossa d’amanida preparada.
El lemonn grass en hi ha de fresc, de congelat i en conserva. Us recomanem el congelat, el fresc sempre es troba assecat i sense olor i el de conserva tampoc aromatitza suficientment. El congelat preserva les propietats organolèptiques més adients a la recepta.
El lemonn grass i la llet de coco ho trobareu en botigues orientals. Compte amb la llet de coco perquè en hi ha per fer postres, interessa que sigui la de cuinar.
La gràcia de la recepta rau en el picantó de boca -no només, però-, en podeu prescindir però li traureu aquell toc.
Quin look més bonic!! :) M'agrada molt!
ResponEliminaI aquesta recepta de pollastre amb coco, m'encanta!!
La foto, quin luxe! ;)
Petons!
Mercè:
ResponEliminaMoltíssimes gràcies, ens feia falta un bon reciclatge. La recepta és molt fàcil de fer a casa i molt agraïda.
Petons,
maragda