A la Fontcalda...
Carns
Receptes
Receptes d'estiu
Receptes fàcils
Salsetes
Segons plats
Tot l'any
Truquets
Ingredients:
o Maionesa
o Olives farcides d'anxova
o Julivert fresc
Preparació:
Fer la maionesa com soleu fer-la sempre i un cop la teniu ben lligada li afegiu les olives farcides, prèviament escorregudes, i el julivert fresc, ben netejat i escorregut. Passar-ho pel braç elèctric.
Suggeriments:
o Si no voleu fer allioli, aquesta recepta és ideal.
o És una salsa ideal per a carns a la brassa, sobretot per al corder, però també per a carns com ara la de la recepta que ja vam publicar de llom a la sal, o carns a la planxa.
Notes:
Aquesta recepta és sorprenent i estranya, quan ens la van dir de fer, una xarcuteria de la Cerdanya, ens vam mostrar molt incrèduls que el resultat fos tant..., però no teníem res a perdre si ho provàvem.
Ingredients:
o Maionesa
o Olives farcides d'anxova
o Julivert fresc
Preparació:
Fer la maionesa com soleu fer-la sempre i un cop la teniu ben lligada li afegiu les olives farcides, prèviament escorregudes, i el julivert fresc, ben netejat i escorregut. Passar-ho pel braç elèctric.
Suggeriments:
o Si no voleu fer allioli, aquesta recepta és ideal.
o És una salsa ideal per a carns a la brassa, sobretot per al corder, però també per a carns com ara la de la recepta que ja vam publicar de llom a la sal, o carns a la planxa.
Notes:
Aquesta recepta és sorprenent i estranya, quan ens la van dir de fer, una xarcuteria de la Cerdanya, ens vam mostrar molt incrèduls que el resultat fos tant..., però no teníem res a perdre si ho provàvem.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!