

Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona, clicar la imatge
Ingredients:
o ½ kg en una peça de llom o carn magra de la part del coll
o ½ kg de sal gruixuda
Preparació:
Escalfar prèviament el forn entre 200 i 220º. Col•locar la peça del llom o carn magra en una safata de forn i recobrir-la amb la sal gruixuda, mullar una mica la sal i enfornar durant uns trenta minuts.
Quan es treu del forn s’ha d’enretirar la sal.
Suggeriments:
o Es pot menjar calent o fred.
o Filetejar-ho el més prim possible.
o Per acompanyar-ho i fugint del rutinari puré de patates o de poma, el podeu acompanyar amb: una amanideta amb cítrics, una poma al forn, o amb unes quantes tàperes i maionesa.
Notes:
o Si trieu el llom tindreu unes tallades de bona aparença, però nosaltres preferim la carn magra perquè és més melosa, vosaltres decidiu al respecte...
o Quan retireu la safata del forn compte amb la temperatura de la sal.
Cap comentari
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.
Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.
Besets!